Üniversiteli Motosikletciler

pre_lude, daha önce yazmışsın ama iyice bi perçinleyeyim dedin heralde:)

tüm üniversitelilere selamlar:)

tüm aktiviteleri dört gözle bekliyoruz arkadaşlar anodolu açık ögretim ama olsun kapıdan kovsanız bacadan girerim alimmallah:queen:

abi söle tekirdag sahile bi gezi fln düzenlesek ya tanısmıs oluruz hepberaber :)

yaw biz ankaradayız ama abi tekirdağ aşar bizi şöle orta biyer de bulusalım kamp olayına girişelim olmaz mı bi hafta sonu

olmaz olurmu ozamn söle yapalım ortada olmasın inelim güneye? yada canakkale? :) yada illa orta olsun diosan yazın bakarız ona

olur tabi niye olmasın ama sayımız üç beş kişi olacaksa tad vermez inan ki yeterli sayıyı bulmamız lazım ki deysin derim ben

hi$$$t uj be$$ler bekleyin bakalim ne gezisi bu boyle,ben bi kupa dert cekiyom elin memleketinde,bekleyin 1 ay'da bende geleyim

hemen deil zaten bi okullar biitsin temmuz gibi olur kanımca buradan irtibatı koparmamamız lazım ama

tabi cnm simdi diil bi okul bitsin ozamn yaz okulu gelirse anca temmuz agustos gibi olur zaten bi zamanı gelsinde detayları ozamn belirleriz =)

selam millet. ya ben ew okul arası kullanma küzere bi maxi scooter alacamda bunların yakıt durumlarını bilmiyorum. alacağım şey en fazla 250cc olur. bana ekonomi adına bi model tavsiye edermisniz. sölemiştim ama ituluyum yine diim :D

merhaba arkadaslar ben anadolu uni. kamu yonetımı okuyorum adım emre sızlerı tanıdıgıma cok sevındım anadolu uni. motor sporları kulubu varmıs bı bılgınız varmı

hopp trakyalılar gidelim erikliye yada vakıflara bari keşana :D sezon başladımı oralarda acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar