Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağlam bı oteldew 23:00 07:00 shiftindeyım valla bızımkı cok zevklı arklarda cok ıyı ben cok menunum 9 aydır calısıyorum. .. .
Sevgili immgrant valla Allah kolaylık versin hem okul hem iş nasıl idare ediyorsun. Ben bunaldım artık ya okul ya iş bu yaz da geçsin karar vereceğim artık ikisi birden çok yıpratıyor beni, pilim bitti zaten benim son çalıştığım otel Bodrum'da hafta sonu git gel vucüt iflas bayrağını çekecek. Burda hep adam akıllı oteller 5yıldızlı ve seni adamdan saymazlar, benim gibi adam çok iki dil bilen üni.'de okuyan değerin yok yani buralarda. Bodrum'da hiç olmazsa insan yerine koyup bir oteli gözleri kapalı emanet ediyorlar seni el üstünde tutuyorlar. O işide kaybedeceğim bu gidişle.
00.00-08.00 shiftindeysen yani graveyard'taysan ne diyeyim mezar bekçisi olmuşsun demektir. Allah tekrardan kolaylık versin...
Abant çok ii olr ya, harika bir yer orası, daha önce geçen sene buluşmamız oldu. Bu topik geçen sene açıldı ve bir ara baya popülerdi, okullar açıldıktan sonra ilgi biraz düşmüştü. Bazı arkadaşlar ile hala görüşüyoruz.
Merhaba arkadaşlar uzatmalı ünv öğrencilerini de aranıza alıyormusunuz bilmiyorum
Ben Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Müh. 5. sınıf öğrencisi Durmuş..