universal elcik isitmalari (resimli ve videolu) %100 tavsiye ederim

Arkadaslar, bu ürünü kendi motosikletimde de kullaniyorum. COK memnunum. Siparis veripte begenilmemesi durumunda geri iade alirim.
Ürün sifir eksiksiz set olarak gelmektedir. Ac-kapa dügmesine kadar var. Montajida cok kolay. Yapmaniz gereken tek sey elciklerinizi sökeceksiniz. Elcik isitma padlerini (resistanslarini) gidon demiri üzerine yapistiriyorsunuz(kendinden yapiskanli). Elciklerinizi bunlarin üzerinde gecireceksiniz. islemi kolaylastirmak icin az yag sürebilirsiniz. Sonrasinda dügmeyi hazir bulunan ayagiyla gidon üzerinde bulunun herhangi bir vida yada civatanin arasina sikiyorsunuz. Kablo uclarini akünüzün arti ve eksi kutbuna bagliyorsunuz. Yapmaniz gereken tek bu.
Ben islemi biraz degistirip elektirigini kontak tan aldim. Olaki acik unuturum diye.
Isitmalar cok iyi calisiyor. 5 dakika gibi bir sürede tam verime ulasiyor. Ve elcikleriniz sicacik oluyor.
Cok büyük bir elektirik cekmiyor. Akünüzü bitirmez. Bilgisi olan varsa bu konuda yada elektirikciye monte ettirecek olanlar cektigi akimin gücünü ölcütürebilirler.

Ilandaki video yu muhakkak izleyin.

Motosiklet.net üzerinden havale ile siparis yapmak isteyenler benimle özelden temas kursunlar ve 25TL ödeyebilirler.
ilandaki fiyat 27TLdir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-motosiklet-elcik-isitmalari-universal-41389165/detay

264mczd.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar