umutları kaybetmek

bütün umutlarımı kaybettim hiçbirşeyden zevk almıyorum Sadece motosikletimin deposunu doldurup geziyorum 1 yılda çin malı motosiklet ile 60 bin km yaptım pek inandırıcı gelmeyebilir yalnız böyle Neden böyleyim ben ?

Bu çözüm değil ki kardeşim. Kactigin korktugun yada kabullenmek istemediğin şey herneyse onunla başa cikabilmenin yollarını bulman lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir motosikleti olup deposunu doldurup gezebilmenin hayalini kuran kaç insan var bir bilsen.

Bir motosikleti olup deposunu doldurup gezebilmenin hayalini kuran kaç insan var bir bilsen.

dostum evet öyle ama ben motosikletle geziyorum bunu yapamayanlarda var yalnız bilmelisin ki gece yapıyorum bunu gerçekten gündüzleri evde bilgisayarın başında oturup geceleri ıssız sokaklarda motosikletle gezip kendim ile konuşuyorum

bir gün patlarsan bir yerde ailen, sevdiklerin çok üzülecek ...

Moderatör
Gece yaptığını gündüz yap, gündüz yaptığını gece yap.

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostum evet öyle ama ben motosikletle geziyorum bunu yapamayanlarda var yalnız bilmelisin ki gece yapıyorum bunu gerçekten gündüzleri evde bilgisayarın başında oturup geceleri ıssız sokaklarda motosikletle gezip kendim ile konuşuyorum

Niye.....?

Hocam sorunun sikintin ne bilemeyiz anlatmamissin ama sebepsiz yere diyosan depresyonu animsatti bana.bir uzmandan yardim alin hocam size bizden daha cok faydasi dokunacaktir emin olun.birde su bilgisayari kapatin gidecek hicbiryeriniz hickimseniz yoksa bile yuruyus yapin emin olun rahatlarsiniz ama yinede kesin tavsiyem bir uzmana gidin.her insan hayatinin belirli bir doneminde bu gibi seylerle karsilasabilir utanacak korkacak bir durum degil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar