Ummet perkitan Gaziantep MT buluşmasi

sevgili mt dostları bizler yani GAZİANTEP MT olarak gercekten alimizden geleni yaptıgımıza inanıyoruz yolu duşen tum mt dostlarımızıda aramızda görmekten gercekten hem mutluluk hemde onur duyarız davetimiz her zaman gecerlidir ama devete gerek oldugunu sanmıyorum çunku tum MT TAKIMI hepimiz kardeşiz saygılarımla

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
doğu turunda antepe geldiğimdimde arkadaşlar tabelanın önünde karşıladılar sonra işyerlerine gittik.hernekadar kalmıcam dediysemde ne fayda gençlere sözmü geçiyor.misafir oldum evlerinde. antep mt üyeleri

aydemir
salton : gökhan
better27 :irfan
cbr125repsol :harun
apower :abdurrahman
cycle27 :yahya

herşeyi düşünmüşler sağolsun hepsi işlerini güçlerini bırakıp seferber oldular gecenin bi yarısında olmaz dediysemde ormanda mangal kurdular değerli vakitleri için kendilerine çok teşekkür ederim.sabahda karşıladıkları gibi aydemir kardeşim çıkış tabelasına kadar eşlik edip uğurladı şahsımı.inşallah günün birinde bende onlar için bişeyler yapabilirim çok mahçup ettiler beni.
SEVGİLER SAYGILAR ANTEP MT kendinize iyi bakın.:cat: :rendeer: :rendeer::rendeer: ::tutkuy:: ::thanks: ::thanks: ::biggrinn ::biggrinn

osmanıyye geldıgınde biz olmadığımız için gerekli ilgiyi görememişti ama antepliler iyi bakmış .o yemekler neydi öle yahuuuu offfffffffffffff

ümmet ağbi yolun açık olsun gaziantep mt ye sinop mt den sevgiler

Arkadaşlar Ümmet abinin motosikletinin üzerine etiketi yapıştırdıktan sonra elime kalemi aldım ve Tüm MT ye selamlarımı yazdım eğer birgün ümmet abiyi görürseniz etiketten selamımı alın :).

vay be ümmet abi
bizim sitenin evliya celebi versiyonusun sen.
özeniyorum sana bazen...
yolun acık olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ummet abi duydukki antep'e dönüşte uğrayacakmışsın fasıl'a kaldığımız yerden devam abi o zaman paçacıya mı giderik artık kelleciyemi beyrancıyamı düşünürük abi allah yolunu açık etsin abi mutlaka bekliyik ama allaha emanet ol

Gaziantep MT

Harun...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ANTEP MT İLE BULUŞMA KAYNAŞMA RESİMLERİMİZ YOLDA OLDUĞUM İÇİN GEÇ YÜKLEDİM UMARIM ANTEP MT ANLAYIŞLA KARŞILAR ÇOK ÖZLÜCEM ONLARI.

AYDEMİR GELİR GELMEZ HEMEN YEMEĞE GÖTÜRDÜ SAĞOLSUN İNŞALLAH BİRGÜN BENDE KENDİLERİNİ AĞIRLAMA FIRSATI BULURUM

AYDEMİRİN İŞYERİNİN ÖNÜ UFUK İLTİŞİM GELDİĞİMİ DUYAN GELDİ YALNIZ BIRAKMADILAR BENİ VAROLSUNLAR

VE GECENİN SAAT ONU TUTTURDULAR MANGAL DİYE TABİ DOĞRU ORMANA ATEŞLER YAKILDI ETLER PİŞİRİLDİ ORDAKİ HERKESE ZAHMETLERİ İÇİN AYRI AYRI TEŞEKKÜRLER

NİZİP MOTORAN BAYİSİ ÖZDEMİROĞLU TİCARETTEN ALİ ÖZDEMİR BEYE KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜRLER.

NİZİP MOTORAN SERVİSİ ÖZDEMİROĞLU TİCARET

ANTEP SOKAKLARINDA MOTOR SÜRMEK BAYAĞI KEYİFLİYMİŞ

ANTEP MOTORAN BAYİSİ TİTİZ MOTORDAN ŞABAN BEYE ORDAKİ KATKILARI İÇİN KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar