Ümmet kardeşimize nazar değdirdiler

ümmet babacım çok geçmiş olsunnnn ne dicemi bilmiyorum allah bize bağışlamış eğer kereken bişey varsa hemen söyleee işte adaletimizdeki bu koca delikler oldukça malesef bu tür şeyler olcak neyse diyicek kelime bulamıyorummmm:(:(:(:(:(:(:(:(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ataköydeki buluşmada tanışmıştık. çok üzüldüm kaza haberine....

nesebi gayri sahih kişiler genelde kırmızıda geçer, bir insana çarpar ve kaçar...

geçmiş olsun çok:rendeer:

arkadaşlar telaşlancak hiçbirşey yok gayet iyiyim sadece kolum biraz sızlıyo hepsi bu,motorun camı yere düşünce kırıldı başka çizik ve hasar yok zeten kaskolu motor,hakan abiyle msn de konuştuk oda siteye yazmış.sağolsun fakat bişeyim yok çok iyiyim sadece motorun camı kırıldı yarın sabah takılcak.hepinize çok teşekkür ederim varoulun.

abi geçmiş olsun...
iyi gelmişsin.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun ümmet abi....:rendeer: Allah beterinden saklasın. Kaçan herifte Allahından bulsun....

arkadaşlar telaşlancak hiçbirşey yok gayet iyiyim sadece kolum biraz sızlıyo hepsi bu,motorun camı yere düşünce kırıldı başka çizik ve hasar yok zeten kaskolu motor,hakan abiyle msn de konuştuk oda siteye yazmış.sağolsun fakat bişeyim yok çok iyiyim sadece motorun camı kırıldı yarın sabah takılcak.hepinize çok teşekkür ederim varoulun.

Öyle deme Ümmet Bey, resmen yüreğim ağzıma geldi:pale:
Büyük geçmiş olsun, bilirsin kazanın küçüğü büyüğü olmaz:)

Abi çok geçmiş olsun. Keşke şu çarpıp kaçanı bulabilsek de hakkettiği dersi verebilsek.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
geçmiş olsun, Allah hepimizi kazadan beladan muhafaza eylesin.

BÜYÜK GECMIS OLSUN ümmet agabeeey!!!

al sana bir demet cicek:rendeer:, kolonyayi sile yolunda veririm insallah.

Geliyorsun bizle Sileye?
"yook cocuklar ben korktum motordan, birdaha binmem X-MAX i da uygun fiyatan vericegim" filan demiyeceksin dimi??

birdaha gecmis olsun!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
BÜYÜK GECMIS OLSUN ümmet agabeeey!!!

al sana bir demet cicek:rendeer:, kolonyayi sile yolunda veririm insallah.

Geliyorsun bizle Sileye?
"yook cocuklar ben korktum motordan, birdaha binmem X-MAX i da uygun fiyatan vericegim" filan demiyeceksin dimi??

birdaha gecmis olsun!
bensiz gitmek varmı şileye x-max olmazsa eskimotor duruyor onunla gelirim ,kaldıkı bunda bişeyyok yarın camı takılıyor.

Ümmet abinin kendine çok daha fazla dikkat etmesi gerekiyor,
geçenlerde de olmuştu bir ufak kaza, artık kaza yapma hakkın doldu
abi ona göre geçmiş olsun.

ümmet babaya çok geçmiş olsun 'şimdi öğrendim üzücü ama' birşeyi olmaması sevindirici sağlık dilerim ümmet abime...

GKN

ümmet abi çok geçmiş olsun, haberimiz yoktu
yapabiliceğim bişi olursa numaramı biliyosun..
Allah daha kötüsünü vermezde nazarlık olur umarım:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar