Umarım Aramızdan Değillerdir

Ne yazacağımı bilemedim. Ne kadar tepki göreceksem göreyim ama söylemeden edemeyeceğim. Motosiklete mi acıyayım, üzerindekilere mi, trafiğe açık(videoda görünen bu yönde) alanda bilinçten uzak düşüncesizce yapılan bu cehalet dolu hareketlere mi yoksa bu yapılanların ibretlik değil de marifetmiş gibi paylaşılmasına mı. Yorum sizlerin arkadaşlar. Neyseki kaskları var en azından ve düşen yaralanan olmamış. Tabi video süresince, sonrasını bilmiyoruz. Umarız sonrasındada olmamıştır...

https://instagram.com/p/BGGkx54vndA/

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
efsane video :D

Bana arkadaşım izletti yeni gördüm videoyu. Forumda daha önceden paylaşıldığını bilmiyordum. Yani göremedim eğer paylaşıldıysa.

Aynen öyle sevinebileceğimiz bir kısım ayırmışlar, istisnasız kasklı hepsi.

Trafikte olması dışında birşey göremedim ben. Evet motordan daha hayır gelmez, evet çok gereksiz birşey ancak 15 km hızla hiç aracın geçmediği bir anda yapmışlar.

Sıkışık yerde kaldırımdan giden paketçi arkadaş benim için 10 kat daha tehlikeli birşey yapıyor.

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
"Bunlarda ......... sürülecek akıl yok."

En sevdiğim ata sözüdür. :thumleft:

Sonra motosiklet tehlikeli diyorlar.
Beyinsizlik tavan yapmış.

Son düzenleme:
motoenergy'nin elemanları ise bunu yapan, bu ekipten birisi ile karşılarşmıştım burada olup olmadığını bilmiyorum

Biri çıkıp bir motora ikiden fazla binilmesi için bir icat bisey yapsın milletin içi rahat etsin..vazgecsinler artık bu işlerden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar