UM Renegade 250 Vegas tavsiyesi

Motosikleti
apec apx7
Dostlar, arkadaşlar, bilen dayılar,

um renegade 250 vegas versiyonunu almayı düşünüyorum 2023 model sıfır km 12 ay vade farksız taksit, iyi fiyat ne dersiniz? süren deneyimleyen var mı? 110 kg ağırlığımla üstündeyken uçup kaçmayacağını biliyorum, bilinmeyen falsosu var mı? yedek parça/servis/ikinci el değeri ilgilendiğim konular değil. görüşlerinizi (japon al haricindeki) rica ederim.

Motosikleti
Cruiser
Merhaba,
Sen bu motoru zaten almaya karar vermişsin, ben öyle anlıyorum.
Kilon sorun oluşturmaz.
Malum Pikachu renkli siteden ilanlara baktım en eskisi 3 yaşına girmemiş, en yorgunu da daha 10.000 km görmemiş.

Bu bana göre "kendini kanıtlamamış" demek.

Almaya karar verdiysen al, ilerleyen süreçte de artılarını eksilerini buradan yazarsan çok daha fazla kişi bilgi sahibi olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Um markasının motorlarından alabilirsin bir arkadaşımda var 250lik olmasına rağmen manyak torklu ve cruiserlara top speedi yüksek baya güzel bir makinedir arkadaşım hiç sıkıntı yaşamadı sıfır aldı 2023 model şuan 12bin kilometre civarında. whatsapp kullanıcı grubu var um renegade için internete yazıp bulabilirsin istersen kullanan insanlara da sor aklında takılan birşeyler olursa.

bide şuan UM 250liklerinin 2023 model 0'ları kampanyalı 150bin TL faizsiz 12 ay taksit de var alabilirsen 0 almanı öneririm fakat ileride satmak istersen 2. el piyasası ölü. ya beleş fiyata satarsın ya da elinde kalır satmak istersen bunu da göz önünde bulundur.

diğer motosikletler hakkında bir bilgim yok nevada 250 alırsan parça servis sıkıntın fazla olmaz kuba daha yaygın olduğu için ama güçsüz diyorlar motosiklete. ayrıca 125cc de almanı asla önermem şahsen hiç yetmiyor basarsın gitmez artçıyla yokuşta kalırsın. cruiserler zaten ağır motorlar bide üstüne sürücüyü arçıyı da koy minicik 125lik blok yeterli değil asla..
Bir arkadaşımız böyle yazmış geçenlerde.

Motosikleti
apec apx7
Merhaba,
Sen bu motoru zaten almaya karar vermişsin, ben öyle anlıyorum.
Kilon sorun oluşturmaz.
Malum Pikachu renkli siteden ilanlara baktım en eskisi 3 yaşına girmemiş, en yorgunu da daha 10.000 km görmemiş.

Bu bana göre "kendini kanıtlamamış" demek.

Almaya karar verdiysen al, ilerleyen süreçte de artılarını eksilerini buradan yazarsan çok daha fazla kişi bilgi sahibi olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir arkadaşımız böyle yazmış geçenlerde.
teşekkür ederim, dün satın aldım 130.000 12 ay vade farksız taksitle. henüz eve getirmedim.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı olsun. güle güle kullan.

Hayırlısı olsun. Dolu bir makineye benziyor.

Sen de kilo da olduğu için yakışacağını tahmin ediyorum. :ROFLMAO:

Motosikleti
Cruiser
Güle güle kullan ☺️
Umarım güzel anılar biriktirirsin.

Motosikleti
apec apx7
Hayırlısı olsun. Dolu bir makineye benziyor.

Sen de kilo da olduğu için yakışacağını tahmin ediyorum. :ROFLMAO:
teşekkür ederim, yaş 50 gelince chopper şart oldu:ROFLMAO:

Güle güle kullan ☺️
Umarım güzel anılar biriktirirsin.
teşekkür ederim, umarım daha iyisi sizin olur.
hayırlı olsun. güle güle kullan.
teşekkür ederim, daha iyisine sahip olmanız dileğiyle.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun, 130.000 yazınca ilk aklıma gelen motorun km.si oldu, 12 taksit olayından sonra uyandım işe :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar