Uluslararası Custom Cruiser Chopper Motosiklet Festivali 19-20-21 Haziran 2009

http://www.cccfest.net/main.html

19-20-21 Haziran 2009
Gümüldür-İzmir

festivale ait internet sitesinin adresi yukarıdaki linkte. umarım daha önce eklenmemiştir, ben göremedim. festival içeriğini bulamadım ama bana oldukça yakın, vakit problemi olmazsa en az bir gece konaklamalı katılma niyetindeyim.

adı choper festivali olsada tüm motorcular davetlidir.program haziran başında yayınlanacak

tarz ne hocam
çıkacak başka gruplar fln varmı ? bilgi verebilirmisin ?

tarzımız hardcore-metalcore.vala hocam başka hangi gruplar var onu tam bilmiyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 AM ----------

sedat ne dersin istanbul gezisini buraya mı kaydırsak:)

ya işte bi aksilik olmayıp konser verirsek 20 sinde bursaya dönücem yani ilk gününe katılıcam:)21 sabahında da istanbul gezisine:)

:p:p tabiki sorduğun hata,o tarihte izmirde olursan tanışmayı isterim.Sahnede tanımamazlıktan gelebilirsin ama :p :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tüh ya çok üzüldüm , bende çok isterdim gelmeyi ama çook uzaktayim ve Agustos'da gelecem. acaba o aylarda buna benzer festival varmidir bilen varmi??

SEDATT-SS arkadas tarzimiz hardcore - metalcore demissin acaba yaptiginiz bir kayit varmi zahmet olmazsa bir örnek buraya ekleyebilirmisin mp3 olarak .

Tessekür ederim .. basarilar

CCCFEST
(19-20-21 HAZİRAN 2009)
İZMİR
Değerli Arkadaşlar,Türkiye’de ilk Custom,Cruiser,Chopper motosiklet Festivali düzenleniyor.

Motosiklet festivallerine yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefleyen bu festival ;
Amatörce motosiklet üzerinde, yeni bir takım geliştirmeler yapan ,denenmemişi deneyen , motosiklet sevdalılarına, tüm bunları sergileme şansını sağlayacak.

Değerli arkadaşlar,

İmkan verildiğinde insanımızın neler yapabileceğinin görülmesi , projelerinde ilgili muhatapları tarafından fark edilmesi CCCFEST in ana amacıdır.

Bu sayede,katılımcılar, yeni fikir ve buluşlarını , ilgili motor üreticisi firma yetkililerine ,anlatma imkanını bulacaktır .

Elbet de eğleneceğiz .En eğlenceli festivallerin chopper festivalleri olduğu tüm dünyaca bilinir.(festival programı ilgili sitede yayımlanmıştır)

Festival alanımız Türkiyede şu ana kadar festival düzenlenen en büyük teknik donanıma ve uluslar arası onaya sahip 4 yıldızlı mokamp dinlenme ve tatil köyü olup, ayrıntılar www.denizati.com dan görülebilir. Oda rezervasyonları yine bu adres üzerinden yapılabilmektedir.Çadır konaklaması üzeretsizdir.

Festivalden elde edilen tüm gelirler menderes belediyesi ile koordineli yöredeki okullara eğitim yardımcı malzemesi(deney malzemeleri,bilgisayar,spor malzemeleri…) alımı için kullanılacaktır.

Festival ile ilgili bilgilere www.cccfest.net adresinden ulaşabilir,şimdiden kendi üretiminiz olan projeleri buradan tanıtabilirsiniz .

Değerli arkadaşlar , Motosiklet ile ilgili tüm icatların sergilenip muhatapları ile görüşebileceği, gelirlerinin eğitime harcanacağı ve muhteşem tesislerde gerçekleşecek olan ilk chopper Motorsiklet festivaline bekleniyorsunuz,gelin hep birlikte bir ilke imza atalım.
www.cccfest.net

Ben geliyorum CCC.fest' e genel olarak çadırlı mı olacak acaba.Çünkü festival dediğin çadırlı olur? harita üzerinden tam olarak neresi oluyor?

siteyi tam olarak inceledim ticari kaygıdan uzak güzel bir tatil köyünün içinde..umarım katılım çok olur.

motosiklet.net üyelerinden katılımcı olanlar varsa beraber toplanılıp gidilebilir veyahut çadırları bir yerde toplayıp oba şekline dönüştürebiliriz.Hadi bakalım gelenleri görelim????

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
gecen yaz motofestten sonra gittiğim ve tatilimi geçirdiğim muhteşem yer bu senede işlerimi ayarliyabilirsem orda olucam.

istanbuldan gelicek olan arkadaşlar varsa toplu bi şekilde gidebiliriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Siz ayvalık üzerinden geçerken katılabilirm bende...

olabilir ama bi kaç gün kala tam olarak buluşma yerini ve rotayı belirlememiz gerekir , gelmek isteyen arkdaşlar bana pm den msj atabilirler

olabilir ama bi kaç gün kala tam olarak buluşma yerini ve rotayı belirlememiz gerekir , gelmek isteyen arkdaşlar bana pm den msj atabilirler

süre olarak daha 11-12 gün var bu süre içersinde motosiklet.net üyelerinden bir liste çıkarabiliriz.başlığı güncel tutmakta fayda var:cat:

Geçen hafta sonu 3 arkadaş ,ve İzmirden katılan bir arkadaş, hafta sonu kaçamağı yapalım diye Cunda adasına doğru gaz açtık , Bursa - Balıkesir yolu , motorsiklet için felaket kötü ,o kadar derin çukurlar varki ( kamyonların asfaltı parçalamasıyla oluşmuş ) giderkende , gelirkende amortisör patlattım. bir çukura düşüp ne olduğunu anlayamadan ikinci çukura dalıyorsunuz. İstanbuldan Festivale gitmek için bu güzergahı kullanmak ,isteyen arkadaşlara şiddetle çanakkale üzerinden gitmelerini tavsiye ederim.

( ayrıca edremit - Ayvalık yolunda yol yapım çalışmaları var. gevşek mıcır atılmış vaziyette , o istikamate gitmeyi düşünenler arkadaşlar varsa , iki defa düşünsünler)

Geçen hafta sonu 3 arkadaş ,ve İzmirden katılan bir arkadaş, hafta sonu kaçamağı yapalım diye Cunda adasına doğru gaz açtık , Bursa - Balıkesir yolu , motorsiklet için felaket kötü ,o kadar derin çukurlar varki ( kamyonların asfaltı parçalamasıyla oluşmuş ) giderkende , gelirkende amortisör patlattım. bir çukura düşüp ne olduğunu anlayamadan ikinci çukura dalıyorsunuz. İstanbuldan Festivale gitmek için bu güzergahı kullanmak ,isteyen arkadaşlara şiddetle çanakkale üzerinden gitmelerini tavsiye ederim.

( ayrıca edremit - Ayvalık yolunda yol yapım çalışmaları var. gevşek mıcır atılmış vaziyette , o istikamate gitmeyi düşünenler arkadaşlar varsa , iki defa düşünsünler)

bende Ayvalıktaydım abi keşke haberim olsaydı.Festivale geliyormusunuz? bu sitede tanışmak istediğim nadir choppercı abiler arasındasın.İzmire gelirseniz çok iyi olur.

Bende bursa-balıkkesir üzerinden geldim yollar enduro hariç diğer motorlar için pek uygun değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar