Uludağ Gezisi 3.

cihan bilader sizde uludağın yollarını eskittiniz,:queen::queen:

motorunuza sağlık imrenerek izliyorum gezilerinizi paylaşımlarının devamını sakın kesmeee....

ben bir kaç şeyi merak ettim sizin cbf lerin lastikleri farklı...:silent::silent::silent:

bide ne zaman aldın motosikletini ve kaç kilometredesin (icizane merakım)

saygılar bir gün bir delilik yapar bu taraflara yolunuz düşerse MT ailesi olarak kapımız açıktır haberiniz olaaa....:cat:

yine mi sizzzzzzzzzz :p

saygılar :)

daha dur yeni başladık,gezilere..:queen:

cihan bilader sizde uludağın yollarını eskittiniz,:queen::queen:

motorunuza sağlık imrenerek izliyorum gezilerinizi paylaşımlarının devamını sakın kesmeee....

ben bir kaç şeyi merak ettim sizin cbf lerin lastikleri farklı...:silent::silent::silent:

bide ne zaman aldın motosikletini ve kaç kilometredesin (icizane merakım)

saygılar bir gün bir delilik yapar bu taraflara yolunuz düşerse MT ailesi olarak kapımız açıktır haberiniz olaaa....:cat:

saolasın bizim işimiz yolda olmak,benim kuzen michelin marka lastik aldı ikisinide degiştirdi,180 ytl ön ve arka,bende yakında degiştiricem.
ben cbf yi alalı 7 ay oldu ve 10 bin km oldu kuzen ise benden 3 ay önce aldı onunki de 7 binlerde,
şayet birgün gelirsek haber veririm size

Son düzenleme:
saolasın bizim işimiz yolda olmak,benim kuzen michelin marka lastik aldı ikisinide degiştirdi,180 ytl ön ve arka,bende yakında degiştiricem.
ben cbf yi alalı 7 ay oldu ve 10 bin km oldu kuzen ise benden 3 ay önce aldı onunki de 7 binlerde,
şayet birgün gelirsek haber veririm size

eyvallah cihan, siz şöle 5-6 gün bi izin fırsatı bulsanız eminim kopar gelirsiniz bu taraflara yada daha uzun yollara....yeter artık bursa bursa bursa nereye kadar...:queen::queen::queen:

keyifli sürüşlerrr...:cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar