Ülkemizde olan modeller

KTM 690 SMC R ABS

HUSQVARNA

FS 450
701 SUPERMOTO

bildiğim bunlar var.

Sizce yurtdışında olup burda olmayan modeller zamanla gelir mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------

Bide bunlar dışında var mı bildiğiniz ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------

5000 euro altında fiyat olarak ?

Sizce yurtdışında olup burda olmayan modeller zamanla gelir mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------

Bide bunlar dışında var mı bildiğiniz ?

450 cc lik kroslara sm jant takıp pistlerde kullananda oluyor ama çok yaygın değil. Herkes aldığı motoru daha sonra rahat satabilmek istiyor onun için sm yerine racing e yöneliyorlar. sm ler ucuz da değil satarken istenilen fiyata müşteri bulmak ta zor . seveni çok ama duygusal sebeplerden platonik ten ileri giden az. yeni modellerin gelmesi zor bence .

Peki bizde bulunan 5000 euro ya kadar var mı bildiğiniz modeller ? Parayla alakalı sıkıntım yok o yüzden motorun ömrü bitene kadar kullanırım.Al sat yapmam yani giittiği yere kadar sonra yenisi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

Ben saf sm leri merak ediyorum , al sat yapmam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------

Var mı başka bildiğiniz ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------

Hepsi bunlar o zaman ?

yz450 alıp sm jant takın süper olur. TM var İtalyanların Rider motor getiriyor. Plakalı olacaksa 450 cc lik endurolar çevrilebilir ktm husqvarna sherco tm gasgas . ilanlarda da oluyor bazen

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tm-racing-motocity-eskisehir-den-masraftan-kacilmamis-girtlak-dolu-smr-450-384828130/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------

Süpermoto yu gerçekten sevip sevmediğinize emin olmak için önce kiralık motorla bir kaç sefer sürüş yapın bence . Motora parayı verdikten sonra
fikriniz değişirse kaybınız çok olur. Masraflıdır biraz bu tür sporlar. Ben arazide spesial enduro kullanıyorum biraz içindeyim bu işlerin.
En uygun yapabileceğiniz şekil hafta sonları motokros parkurunda çalışarak viraj tecrubesi ve hız kazanmak bunu yaparken bir sürü sporcuyla tanışırsınız bilginiz artar alacağınız motora daha kolay karar verirsiniz. İnternet tavsiyeleriyle yanlış motor alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar