ülkemiz ve dünyamız için "LÜTFEN"

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar, hepimizin doğa konusunda ne kadar hassas olduğumuz bilerek bir başka notosiklet sitesinde okuduğum bir yazıyı buraya kopyalayarak ( izinle) sizlerden de TEMA VAKFI adına yardım istiyorum. sadece 1 dakikanızı ayrarak katılabilrisiniz.

eğer ki başka forumlara veya sitelere üye arkadaşlar varsa ( ki vardır) lütfen herkes üyeliklerini kullanarak oralara da topic açsınlar.. ZAMAN KISITLI :(

LÜTFEN....

"Tema 2B'lik orman arazilerini satilmamasi icin imza kampanyasi baslatti.

Hükümet satarim diye israr ediyor.

Hayrettin Karaca ise 'verin bana bir milyon imza, sattirmam' diyor.

Lütfen im za atalim http://www.tema.org.tr/2B/

Lütfen Destek Olalım

Ben Kayıt oldugumda 573.600 Kişi İdik

"
:rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar yasanın ne olduğunu iyi araştırın derim.zaten şuanda ormanlar kesilmiş ve evler yaylalıklar yapılmış durumda tapusu yok bu yasa ile bu evler oturanlara satılacak ve devlet para kazanacak,artı uyanıklar kafasına göre gidip ormanı kesip tarla açamayacaklar,yani burada bi katliam söz konusu değil o katliam zaten yapılmış zamanında:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alicekkk katılım yaptık ıstersenızz akrabalarıma dagıtım:)

arkadaşlar yasanın ne olduğunu iyi araştırın derim.zaten şuanda ormanlar kesilmiş ve evler yaylalıklar yapılmış durumda tapusu yok bu yasa ile bu evler oturanlara satılacak ve devlet para kazanacak,artı uyanıklar kafasına göre gidip ormanı kesip tarla açamayacaklar,yani burada bi katliam söz konusu değil o katliam zaten yapılmış zamanında:cat:

bizimde öyleydi 3 yıl önce 17 yıl oturdugumuz evın tapusu yoktu ama su elektrık telefon butun hatları verdıler ayrıca verrgımızıde oduyorduk o kadar imza topladık yerlerimizi verın dıye ama verılmedı evler yıkıldı katlıam bu işte ayrıca herkesın bahcesı vardı şimdi o bahceli agaclı evlerın yerınde siteler varr

Mersin İl Temsilcisi
bizimde öyleydi 3 yıl önce 17 yıl oturdugumuz evın tapusu yoktu ama su elektrık telefon butun hatları verdıler ayrıca verrgımızıde oduyorduk o kadar imza topladık yerlerimizi verın dıye ama verılmedı evler yıkıldı katlıam bu işte ayrıca herkesın bahcesı vardı şimdi o bahceli agaclı evlerın yerınde siteler varr

işte güzl bir dünya için herşey...

574.040 kişi olduk:cat:

Böyle birşeyden bizi haberdar ettiğin için sanada ayrıca teşekürler yürekçe:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
574.040 kişi olduk:cat:

Böyle birşeyden bizi haberdar ettiğin için sanada ayrıca teşekürler yürekçe:rendeer:

ben de başka motosiklet sitesindeki arkadaşlardan öğrendim. birbirimizle bağlarımız daha da güçleniyor bu şekilde :rendeer:

zaten heryer yandı sorumsuz insanlarca... atmayın sigara dedikçe yakmayın ateş dedikçe üstüne gidioalr yaşanıcak yer kalmıcak yakın bi zamana kadar zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar