Ulaşım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar ben cok aktif biri degilim forumda bunun sebebi surekli telefondan giriyor olmam. Herneyse ilk defa konu acicam biraz işim düşmüşte yazmışım gibi olucaksa kusura bakmayin simdiden 😊 malum yagmurlar basliyo ben henuz 6 bin km lik bir motorcuyum yeniyim yani dolayisi ile yagmurda kullanmayi düşünmüyorum 😂 beykent üniversitesinde okuyorum fakat motorumdan once arabam vardi toplu tasimalara hic asinaligim yok sultangaziden sisli ayazağa ya nasil gidilir toplu tasima ile bileniniz var ise yardimci olursa cok makbule gecer simdiden cok tesekkur ediyorum zaman ayirdiginiz icin

ayazağa nere şişli neresi?
Ordan ilk gecen otobuse abi en yakın metrobüse varacak olan otobüs hangisi diye sor bence, metrobüse gecersen, şişli için, mecidiyeköy duragından metroya aktarma yap, 1 2 durak, ayazaga içinde aynı şekilde ters istikamet 5 6 durak..

Not: sana şuna bin diyemem bende binmedim..
açtığın konuya elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım...

Saygılar sevgiler.

ayazağa şişlide değil, kadıköye gelin metrobüse binin - ordan metro ile gidersiniz ayazağa maslak sayılır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maslak sayilir evet ama Şişli ye bağlı diye geçiyo aslinda cok tersler. Bugun sordum sorusturdum tek otobus yokmus ya leventten metro yada Zincirlikuyu dan otobüs neyse ilgi gösteren herkese teşekkür ederim

Valla bir motor kullanabildiğin kadar kullanmanin yolunu bulsan guzel olur. Hergun pendikten ayvansaray eyup'e geliyorum.
Motorla 35 40 dakika süren yol 2.5 saat sürüyor. Inanilmaz derecede performansim düşüyor.
Allah kolaylık versin simdiden :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar