Ukrayna Yolculuğumun Fotoğrafları (1750 KM) (CBF 1000)

Gerçekten helal olsun,ben karadeniz gezimde tek başıma çadırda uyuyasıya kadar aklıma elli türlü ihtimal gelmişti.Her çıtırtı,her pıtırtı uykumu kaçırmıştı.Sen ki yaban ellerde tek başına çadır konaklamalı gezebiliyorsun,bize bravo demek düşer:thumleft:

helal olsun süper bir gezi ve iyi cesaret
eyvallah :)

Gerçekten helal olsun,ben karadeniz gezimde tek başıma çadırda uyuyasıya kadar aklıma elli türlü ihtimal gelmişti.Her çıtırtı,her pıtırtı uykumu kaçırmıştı.Sen ki yaban ellerde tek başına çadır konaklamalı gezebiliyorsun,bize bravo demek düşer:thumleft:
akla kötü şeyler getirmemeli ve her tehlikeye de kendi çapında hazır olmalı. bir zaman sonra yorgunluktan uyumaya başlıyorsun zaten. bir zaman sonra umursamıyorsun, gereksiz bir rahatlık geliyor. belki de ben böyleyimdir bilmiyorum :)

Adam aşmış artık kendini yerinde duramıyor Biri beni durdursun dercesine dolaşıyor,Milletin beklediği fotoları saklıyorsun,kabart milletin iştahını.
Eline sağlık güzel bir gezi,Haziranda Milletin beklediği fotoları yükleyeceğim:cat:
navigasyon,eldiven,bot ve yağmurluk tavsiyelerini bekliyorum

Adam aşmış artık kendini yerinde duramıyor Biri beni durdursun dercesine dolaşıyor,Milletin beklediği fotoları saklıyorsun,kabart milletin iştahını.
Eline sağlık güzel bir gezi,Haziranda Milletin beklediği fotoları yükleyeceğim:cat:
navigasyon,eldiven,bot ve yağmurluk tavsiyelerini bekliyorum
kimse durdurmasın beni :p :mrgreen:

haziranda bekliyoruz güzel fotoğraflarını o zaman. :)

yolculuklarımda navigasyon kullanmıyorum. sadece offline bir haritam vardı yanımda, o yüzden tavsiyede bulunamayacağım.
bot olarak dainese trq-tour kullandım, memnun kaldım gibi. biraz terletirdi ama yürürkenki konforunu hiç bir motor botunda görmedim.
yağmurluk olarak da decathlon'dan alt üst takım aldım onunla idare ettim.
basit bir yazlık eldivenim vardı markasını unuttum, telefonun dokunmatiği işlesin diye bir iki parmağını delmiştim hatta :D

Allah yolunu açık etsin kardeşim takip ediyorum seni geziyorsun ne güzel ama birader ne işin var savaş olan ülkede başka yermi yok ben şahsen kendi ülkemde tırsmaya başladım artık:) yolun açık olsun

Motosikleti
bmw f650 cs
Çok keyifli bir gezi olmuşa benziyor paylaşım için teşekkürler

Allah yolunu açık etsin kardeşim takip ediyorum seni geziyorsun ne güzel ama birader ne işin var savaş olan ülkede başka yermi yok ben şahsen kendi ülkemde tırsmaya başladım artık:) yolun açık olsun
eyvallah hocam. yolum oradan geçiyordu, yolu uzatasım da gelmedi hiç. daldım direkt :)

Ukrayna Edina ne demek? Merak ettim.

Bide fotoğraflara yorum yazsaydın güzel olurdu..
edinayı bilemedim :/

fotoğrafların arasına açıklamaları ilerleyen zamanlarda yaparım.

kimse durdurmasın beni :p :mrgreen:

haziranda bekliyoruz güzel fotoğraflarını o zaman. :)

yolculuklarımda navigasyon kullanmıyorum. sadece offline bir haritam vardı yanımda, o yüzden tavsiyede bulunamayacağım.
bot olarak dainese trq-tour kullandım, memnun kaldım gibi. biraz terletirdi ama yürürkenki konforunu hiç bir motor botunda görmedim.
yağmurluk olarak da decathlon'dan alt üst takım aldım onunla idare ettim.
basit bir yazlık eldivenim vardı markasını unuttum, telefonun dokunmatiği işlesin diye bir iki parmağını delmiştim hatta :D

Decathlon dan hangi ürünü almıştınız acaba?

teşekkür ederim

üstü buldum ama altı bulamadım sitede. o da düz siyahtı
http://www.decathlon.com.tr/rain-cut-mont-yetikin-yamurluk-mavi-id_8300325.html

Teşekkürler, bende bu tür bir ürün bakıyordum, uygun fiyatlı su geçirmez, kötü yağmurluklara bile 100TL fiyat çekiyorlar motosiklet sitelerinde.

Teşekkürler, bende bu tür bir ürün bakıyordum, uygun fiyatlı su geçirmez, kötü yağmurluklara bile 100TL fiyat çekiyorlar motosiklet sitelerinde.

hiç gerek yok valla, buradan aldığım pantolonun ağı motor için üretilenlere göre çok dayanıklı çıktı. en güzeli malın arkasında duruyorlar, bizim motorcu esnafı gibi değiller.

hiç gerek yok valla, buradan aldığım pantolonun ağı motor için üretilenlere göre çok dayanıklı çıktı. en güzeli malın arkasında duruyorlar, bizim motorcu esnafı gibi değiller.

Ben sormadan siz söylemişsiniz, pantolonu iyiyse güzel, en kısa zamanda bir takım edinmek lazım :cat:

MCV

Güzel gezi,orjinal kareler olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.

Çok güzel kareler komonist rejim kalıntılar o yol artasındaki beton artılardan Bulgaristanda da vardı ne için kullanılıyo diye merak etmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar