Turkiyede surucuden para almiyorlar.araci odedin mi surucu para odemez bizde sistem bu oyuzden boyle anlamis arkadas. Hemen rencide etmeye baslamizsiniz hem ulkenizi hem yaxiyi yazan arkadasi.
Simdi ben de size bizdeki bilet sistemi bu sis bisey bilmiyorsunuz falan diyip veristirsem guzel mi olur. Lutfen biraz saygi.
Bunu bilmesine gerek yok ki liste ye bakınca kabak gibi gözüküyor,(zere miskal muhakeme kurmak kafi)
Ayrıca bende bilmiyordum ama bizde var mı yok mu diye baktım bizde de var..Araştırdım..
Mesela yenikapı --Bandırma.. (Sen bir şey bilmiyorsun bizde böyle desen ) olmadıgı yerlerin ispatını koyardım....
Bizim ülkede araştırma yok , canın istedigi gibi konuş ,
Aziz nesil demiş ki bu ülkenin yarısı aptal millet owwww nasıl sen yarısına aptal dersin ,
Aziz nesil demiş ki haklısınız özür dilerim , bu milletin yarısı akıllı demiş..
Haklısın özür dilerim , son 15 senede okul'a gidenlerin yalnızda %0,1 muhakeme kuruyor o da kendi kendilerine geliştirmeleri..
Ülkeye laf söylemişim
Dolar olmuş 6,25 geçensen 3,5 olan dolar siz neyden bahsediyorsunuz ..
Dış mihraklar bizi kıskanıyor ,
Doları tabi 6,5 ga ben taşıdım ..Dolar tekrar 3,5 olur ise özür dilemesini de bilirim.
3,5 üzerinde 1 kuruş yüksek kalması durumunda benim hakkımı çalan bu guruha hakkımı helal etmem