ühüühühü mahvoldu motorum :(((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam üç kurus parasını çok istediği yüksek cc li motora vermiş, daha hevesini alamadan motor gitmiş ,kimbilir ne emeklerle kazandığı para heba olmuş , abimizde w harfinden bahsediyo... kusura bakma abi de bazı durumlar imla kurallarından önce geliyor bence.... herkesin maddi gücü sizinki kadar sağlam değil sayın abim.

+++100:cat:

adam üç kurus parasını çok istediği yüksek cc li motora vermiş, daha hevesini alamadan motor gitmiş ,kimbilir ne emeklerle kazandığı para heba olmuş , abimizde w harfinden bahsediyo... kusura bakma abi de bazı durumlar imla kurallarından önce geliyor bence.... herkesin maddi gücü sizinki kadar sağlam değil sayın abim.

:cat::cat::rendeer::rendeer:::biggrinn::biggrinn

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
W harflerini doldurmussun kusura bakma yazini okumadim yorum yok

wallamı tuh napcaz sımdı sen yorum yapmadan olmaz neyse saglık olsun yeter ya baydınız haa herkes turk dıl kurumu fahri mufettişi kesıldı basımıza wwwwWWwwwWWwwwwWwwWWWwWWWWWwwwwwwwWWwww

saol güzel kardesım anlayıs ve ınsanlık allahın herkese bahsettigi lutuflar deıl ne yazıkkı

gecmıs olsun dıleklerınde bulunan butun kardeslerımede ayrı ayrı tesekkur edıyorum allah razı olsun

Son düzenleme:
Pistonlardan birisi kaynamış olabilir bizde M23 vardı minibüste böyleydi.Sabah çalıştırdık sanki motor takozları kırılmış gibi araba silkeliyor kendini o gene pistonun biri kaynamış 3 piston çalışıyormuş.Dahası bize 2milyara mal oldu sıfır motor oldu.

git o ustanın dükkanını yak. yık şöle ortalığı.. ben başlığını görünce dedim motorumu çizdirdi. ulan bide 500lük. millet 50cc lik scooterına gözü gibi bakıyo.. ustayı döv hatta ne admmış. gel gelme işim var.

bak sen ne yapcaktın biliyonmu? bankadan 1000tl çekçektin sonra ustaya göstercektin. o da mal gibi atlardı. sonra motoru yaptıktan sonra. şimdi işim var sonra veririrm parayı diyip köklicektin.

5-10 km de bişey olmaz öyle motora... sadece yağına su karıştığı için tabiki çalışmaz conta falan değişmesi lazım okadar da büyütülecek bişey yok...

geçmiş olsun kardeş
fotoğraf çekip eklemen mümkünmü

anladığım kadarıyla
su devir daim pompası hareketini direkt olarak krank milinden alıyor
mil yataklamasında da sızdırmazlık olarak kömür kullanılıyor
kömür de aşınınca vazifesini yerine getiremiyor ve radyatördeki suyu kartere sızdırıyor
(aslında motorlarda su soğutma yerine yağ soğutma kullanılsa daha iyi olurmuş
merak ettim şimdi yarın ben de kendi motoruma bir bakayım)

motoru sağlam bir ustaya götür
o kömürlerden tornacıda 3-5 tane yaptırıp çalıştırır
ama sorunun kökenini bulmak lazım
krank milinde bir yataklama problemi, salgı yada kömürün olduğu yerlerde bir çapak vs varsa yeni kömür de çabucak dağılacaktır.
baya bir tornalık iş çıktı gibi gözüküyor

tekrar geçmiş olsun

bu arada yukardaki resim bir araç motoruna ait temsili bir resimdir
sadece resim üzerinde konuşmak daha kolay olur diye eklenmiştir

Çok Geçmiş Olsun Dostum,
İnş Çok Büyük Sıkıntılara Sökmazda Motora Binemeden Soğutmaz Motordan...

W harflerini doldurmussun kusura bakma yazini okumadim yorum yok

sen kendi yazına bak.sende de " ı " yerine " i " var.oldu mu ama şimdi bu.öğreteyim derken kendin batırıyorsun, adamın derdi kendine yeter bir de artistlik yapıyorsun!

git o ustanın dükkanını yak. yık şöle ortalığı.. ben başlığını görünce dedim motorumu çizdirdi. ulan bide 500lük. millet 50cc lik scooterına gözü gibi bakıyo.. ustayı döv hatta ne admmış. gel gelme işim var.

bak sen ne yapcaktın biliyonmu? bankadan 1000tl çekçektin sonra ustaya göstercektin. o da mal gibi atlardı. sonra motoru yaptıktan sonra. şimdi işim var sonra veririrm parayı diyip köklicektin.

sana anlam veremedim:farao:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ayrıca noktalı harflerin nerdeyse tamamı noktasız.
Bu da Türkiye İngilizcesi herhalde.
Ay'em sorii men, benden de yorum yok.

olurmu kardes sen yorum yapmadan nasıl cozecez sorunu :D:D nolur 1 kere yorumm yap :D turk dil kurumu müfettiş sayısında patlama war bu aralar hayırlısı bakalım ..............sizi kendinizle başbaşa bırakıorum siz kendınız yardıma muhtacsınız baskalarına yardım etmesenızde olur yardım eden etmeyen etmek ısdeyen yada sewınen ne olursa olsun herkese teşekkurler hepınızn canı saolsn

5-10 km de bişey olmaz öyle motora... sadece yağına su karıştığı için tabiki çalışmaz conta falan değişmesi lazım okadar da büyütülecek bişey yok...

inşallah abi ya Allah razı olsun ıcıme su serptin dedigin gibidir inşallah su ile yag karısırmı hangı kımyacıya sorsan karısmaz der :D ama su ıle yag karısmıs homojen bı bıcımde şampuan gıbı bi madde oluşmuş boşaltmaya calısdım akmıyor bile

geçmiş olsun kardeş
fotoğraf çekip eklemen mümkünmü

anladığım kadarıyla
su devir daim pompası hareketini direkt olarak krank milinden alıyor
mil yataklamasında da sızdırmazlık olarak kömür kullanılıyor
kömür de aşınınca vazifesini yerine getiremiyor ve radyatördeki suyu kartere sızdırıyor
(aslında motorlarda su soğutma yerine yağ soğutma kullanılsa daha iyi olurmuş
merak ettim şimdi yarın ben de kendi motoruma bir bakayım)

motoru sağlam bir ustaya götür
o kömürlerden tornacıda 3-5 tane yaptırıp çalıştırır
ama sorunun kökenini bulmak lazım
krank milinde bir yataklama problemi, salgı yada kömürün olduğu yerlerde bir çapak vs varsa yeni kömür de çabucak dağılacaktır.
baya bir tornalık iş çıktı gibi gözüküyor

tekrar geçmiş olsun

bu arada yukardaki resim bir araç motoruna ait temsili bir resimdir
sadece resim üzerinde konuşmak daha kolay olur diye eklenmiştir

cok guzel tespit abicim aynen dewirdaim pervanesi gücünü direkt olarak motordan alıyor ve bu kömür dedikleri bı kac adet conta ve karbondan olusan bi parca tornacıyla olcak bi iş deıl yanı teferruatlı bı parca az once bi sokup bakayım dedım cıkartım eski kömürü bı mıktar aşınmış ve catlaklar war yag ve su homojen olarak karısmıs perwane sayesınde galıba :S radyatorun ıcınıde aynı madde kaplamıs motoruda motor yokus cıkarken patlak werdı ben on teker patladı sandım kompresorden cıkan hava gıbı bı ses cıssss sona bı baktım suyla yag karısmıs sabun olmus motordan kopukler cıkıo ilk aklıma gelen yatak sardı heralde dedım ama takır tukur bi ses olmadı sadece rolantıde cok fazla vibrasyon wardı ve motor fazla ısınıodu

Son düzenleme:
fotoğraf çekip ekleme imkanın varsa bikaç foto eklermisin

bir de Türkçe uyarısı yapan arkadaşlara da sert çıkma
çünkü oldukça haklılar
ama bazen de üsluptan önce niyete bakmak gerek
ve sende inatla v yerine w kullanma be kardeşim

olurmu kardes sen yorum yapmadan nasıl cozecez sorunu :D:D nolur 1 kere yorumm yap :D turk dil kurumu müfettiş sayısında patlama war bu aralar hayırlısı bakalım ..............sizi kendinizle başbaşa bırakıorum siz kendınız yardıma muhtacsınız baskalarına yardım etmesenızde olur yardım eden etmeyen etmek ısdeyen yada sewınen ne olursa olsun herkese teşekkurler hepınızn canı saolsn

inşallah abi ya Allah razı olsun ıcıme su serptin dedigin gibidir inşallah su ile yag karısırmı hangı kımyacıya sorsan karısmaz der :D ama su ıle yag karısmıs homojen bı bıcımde şampuan gıbı bi madde oluşmuş boşaltmaya calısdım akmıyor bile

cok guzel tespit abicim aynen dewirdaim pervanesi gücünü direkt olarak motordan alıyor ve bu kömür dedikleri bı kac adet conta ve karbondan olusan bi parca tornacıyla olcak bi iş deıl yanı teferruatlı bı parca az once bi sokup bakayım dedım cıkartım eski kömürü bı mıktar aşınmış ve catlaklar war yag ve su homojen olarak karısmıs perwane sayesınde galıba :S radyatorun ıcınıde aynı madde kaplamıs motoruda motor yokus cıkarken patlak werdı ben on teker patladı sandım kompresorden cıkan hava gıbı bı ses cıssss sona bı baktım suyla yag karısmıs sabun olmus motordan kopukler cıkıo ilk aklıma gelen yatak sardı heralde dedım ama takır tukur bi ses olmadı sadece rolantıde cok fazla vibrasyon wardı ve motor fazla ısınıodu

Sorununa cevap veren kişilere karsı normal, ama hatalarını düzelt diye yorum yapan kişilere karşı biraz saygısızca davranıyorsun gibi geldi.Ayrıca senden anormal birşeyi değil normal olanı istiyorlar.Bence 1 kere daha dusun derim ben.

Forumdan Uzaklaştırıldı
fotoğraf çekip ekleme imkanın varsa bikaç foto eklermisin

bir de Türkçe uyarısı yapan arkadaşlara da sert çıkma
çünkü oldukça haklılar
ama bazen de üsluptan önce niyete bakmak gerek
ve sende inatla v yerine w kullanma be kardeşim

abi ben bi iş yapılırken yada önemli bişi warken birilerının kıla tuye ota cöpe takmasını hazmedemem isdersem japonya yada laz şifesi yazarım o arkadaslarda bakarlar rahatsız oluolarsa eger okumazlar yada yorum yazmazlar bu kadar basit kimseyi aşagılamaya hakları yok yada kimsenin onların gonlunu hoş tutmaya mecburiyeti yok televızyon ızlersın bı kanalı begenmıorsan değiştirrsin bu kadar basit o kanalı izleyip izleyıp de sonra bız bu programı ızlıoruz bu program cok kotu dıyemezsınız abi bu arada resim derken parcanın resminimi ıstıosun tam olarak ne ısdıosan cekıp ekleyım

yaa imla müfettişi olacağınıza bildiğiniz çareleri söyleyin .

arkadaşım sende yazı şekline dikkat et biraz , senin sorununu araştıracağım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sorununa cevap veren kişilere karsı normal, ama hatalarını düzelt diye yorum yapan kişilere karşı biraz saygısızca davranıyorsun gibi geldi.Ayrıca senden anormal birşeyi değil normal olanı istiyorlar.Bence 1 kere daha dusun derim ben.

tamam bende onlardan hatalarını duzeltıp motorlarını satıp araba almalarını istıorum '' benım bunu demeye hakkım warmı onların yaptıgı aynen bu

yaa imla müfettişi olacağınıza bildiğiniz çareleri söyleyin .

arkadaşım sende yazı şekline dikkat et biraz , senin sorununu araştıracağım

bakın arkadasım ne kadar guzel hıtap etmiş rica etmiş buna kım ıtıraz edebilir guzellıkle solemıs dıkkat et die dierleri gibi ''yazında w war yorum yapmam !! '' yazında nokta yok yorum yapmam !! bahesttigim bu umarım anlamıssınızdır ne söylemek ısdedıgımı

Son düzenleme:
abi ben bi iş yapılırken yada önemli bişi warken birilerının kıla tuye ota cöpe takmasını hazmedemem isdersem japonya yada laz şifesi yazarım o arkadaslarda bakarlar rahatsız oluolarsa eger okumazlar yada yorum yazmazlar bu kadar basit kimseyi aşagılamaya hakları yok yada kimsenin onların gonlunu hoş tutmaya mecburiyeti yok televızyon ızlersın bı kanalı begenmıorsan değiştirrsin bu kadar basit o kanalı izleyip izleyıp de sonra bız bu programı ızlıoruz bu program cok kotu dıyemezsınız abi bu arada resim derken parcanın resminimi ıstıosun tam olarak ne ısdıosan cekıp ekleyım

aslında pek bu kadarda basit değil
çünkü biz oldukça büyük bir aileyiz
ve dikkat ettiysen sana da kardeş diye hitap ediyorum
yoksa hiç tanımadığım bi rkimseye durduk yere kardeş diye hitap etmek tarzım değil
ve insan ailesine sahip çıkar, ailesi için herzaman daha iyiyi ister

işte bu sebepten birbirimizin bir yanlışını görünce uyarırız
çünkü biz bir aileyiz

konuyu daha fazla dağıtmayalım

umarım tez zamanda motorunu yürür hale getirirsin

w harfini düzeltmeden engin bilgilerimi seninle paylaşamam hiç kusura bakma :p

çok geçmiş olsun arkadaşım umarım çok ciddi hasarlar oluşmamıştır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
w harfini düzeltmeden engin bilgilerimi seninle paylaşamam hiç kusura bakma :p

çok geçmiş olsun arkadaşım umarım çok ciddi hasarlar oluşmamıştır...

:D:D cok saol arkadasımm paylasmıs kadar oldun :bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar