Uğraştığınız Spor Dalları

Evet abilerim neden bilmiyorum ama aklıma birden böyle bir olay gerçekleştirmek geldi hadi hepimiz uğraştığımız spor dallarını yazalım tabbiiki en başta motor sporları xD

Ben başlangıcı yapiim bn daha önce profosyonel olark basketbol oynadım şu andada yarı amatör lisanslı olarak Muay Thai(Thai Box) yapıorum...

NOT:bn böyle bir konu göremedm sitede eğer daha once acılmıssa herkesten özür diliorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benzin bittiğinde yada arıza yaptığında motoru taşımak..:bounce: Dükkanın arkasında tepinirim dahada spor felan yok..:silent:

Benzin bittiğinde yada arıza yaptığında motoru taşımak..:bounce: Dükkanın arkasında tepinirim dahada spor felan yok..:silent:

Bunu yapmayan motorcu yoktur heraldi xD

he unutmadan bide akü bittiğğinde ayak marşıyla bacak kaslarımı geliştiriyorum xD

Son düzenleme:
Bunu yapmayan motorcu yoktur heraldi xD

he unutmadan bide akü bittiğğinde ayak marşıyla bacak kaslarımı geliştiriyorum xD

Aküyü çıkar kötü bi buji yada ateşleme sistemi deli kas yaparsın.:queen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
profesyonel (lisanslı) judocuyum..aynı zamanda iyi bir yüzücüyüm ama lisansım yok..:) ha bir de satranç oynarım..derecelerim var ama bunda da lisansım yok..:)

17 yıldır taekwando,gecen sene de önce kick boks ve muay thai ile uğraşmaya başladım ve federasyonun lisanslı sporcusuyum ama kendimi musabakalar için hazır hissedemiyorum,yaşlanmaya mı başladık ne eski heyecanım yok.

Eskiden çok aktif bir kişiliğim vardı çok spor dalına ilgim vardı ve çoğunuda yapardım inanın 4 senedir bırakın spor yapmayı koşmadım bile:pr:
Not: Yalnız 1 ay önce motosikletimin arıza yapması neticesinde 2 km motosikletimi itelemiştim :mrgreen:

vay be sitede nekadar çok kickboks boks ve muay thai ci varmıs . faruk abi muay thai yi nerde yaptın yani hocan faln... hayri camadan hocayla çalışan varmı acaba xD Desenize bi buluşmada kavga cıksa milletin hali fesat xD

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benimkide Wing Tsun (kisa mesafe dövüs teknikleri) 8 senedir hocaligini yapiyorum. aslinda spor degil ,,yaslandik ama bu dalda hiç problem degil çünkü aktif degil pasif bir koruma yöntemi..

Ata sporumuz tavla oynarım:mrgreen:, bisiklet hastasıyım dağ da var yarış da bastımı en az 50km en fazla 250 km sürekli basarım.::bira01:: Alkolsüz bisiklete binmem.:queen:

shotokan karate de 1993 senesinde 2. dan aldım :bounce:, ama malesef antreman dahi yapamıyorum şu an, kaldıki müsabakalara gireyim :pale:

vay be sitede nekadar çok kickboks boks ve muay thai ci varmıs . faruk abi muay thai yi nerde yaptın yani hocan faln... hayri camadan hocayla çalışan varmı acaba xD Desenize bi buluşmada kavga cıksa milletin hali fesat xD

tekirdağda yapıyorum
hoca da:murat aras

2.5 seneden beri Aikido sporuyla uğraşuyorum.Savunma sporu olduğu için hareketleri günlük hayatta kullanılabilir:wiinkk:

Motosiklete binerim Balık tutarım Masada büyük bardakla kol kaslarımı güçlendiririm :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar