Ugh!

İyi avukatlar karşı tarafın kanıtlarını lehlerine çevirmeyi bilir kızım kork bunlardan.:queen:

vallahi hıdır ile rozinantee nin ilişkisi süper yaafffffff

buaradaa, hoşgeldin , benden de sana UGHH!!! :wiinkk:

aramıza hoşgeldin nilufer.. Umarım Bİzimle Her sorununu paylaşır ve kalıcı bi üye olursun.... Gerçi Wallace istediyse bizimle olmanı bi bildiği vardır yani.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hi. Welcome to MT. I want to good minutes.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bak bu topic en az 15 sahife olur taaki yönetim dur diyene kadar beden söylemesi bu arada hoş geldin kardeşim:mrgreen:

Good morning mrs.Nilüfer
how are you:)
şu lafa gıcık olurdum hatta bütün millet söylerken ben ağzımı oynatırdım:queen:

Nilüfer hocam selam! Yolunuz Edremit körfezine düşerse kesin bekliyoruz. Havuzda çarpıştık, körfezde laflarız.

İş yoğunluğundan siteye bir süre giremedim ama ne yapmışsınız siz arkadaşlar??? Topik hortlamış ama geç olsun güç olmasın demişler. Yine de "hoşgeldin, hi, ugh, welcome" diyen arkadaşlara teşekkür ederim. Çoktan kalıcı bir üye oldum bile :cat:

vallahi hıdır ile rozinantee nin ilişkisi süper yaafffffff

buaradaa, hoşgeldin , benden de sana UGHH!!! :wiinkk:

Rozinanteyle Hıdır'ın bir ilişkisi kalmadı artık Bahtiyar kardeşim. Her ne kadar Rozi yanıp yakala yalvarsa da delikanlımız fazla nazdan ve laftan usanmış rotasını tekrar yollara çevirmiştir :cherry::queen:

Nilüfer hocam selam! Yolunuz Edremit körfezine düşerse kesin bekliyoruz. Havuzda çarpıştık, körfezde laflarız.

Aslında yolum bayramda körfeze düştü ama maalesef mesajınızı şimdi okuyorum. Bir daha ki sefere elbette MT körfez ailesiyle toplaşır, laflaşırız. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar