Ugh!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiniz hocam:rendeer:

aramiza hosgeldiniz dogru tercih en guvenilir en iyi ,samimi, arkadaslarin bulundugu site burasi katilimci olmaniz dilegi ile...

hosgeldın umarım kalıcı olursun... :) ingilizcem 4 ama 8. sınıftayım :mrgreen:

ilginç bi başlık , anasafyada görünce merak edip girdim :p
Aramıza hoşgeldin

Herkese teşekkürler, öğretmenim diyen herkesten öğretmenler gününde hediye isterim ona göre, ne gibi hediye? Hımm mesela, heybe, tankpad, topcase, bot, anahtar ve/ veya yarım anahtar takımı, alyan :mrgreen:

Kalıcı ve katılımcı olmayı ben de umuyorum. :) :rendeer:

mu'su da var :p

Yok senden çekinmemeye karar verdim çünkü motorcusun üstelik artık ingilizceyi sökmeye de başladım :queen:

Evladım senin bundan sonraki adın Vattali, öğretmenin ne derse o.... İngilizceyi ne kadar söktüğünü de sınava alınca anlarız, buraya İngilazca yazan arkadaşları da tabii :p

PIERzig, nerede öğretmensiniz acaba?

fernando, okulun zamanı çok ama parası az :cherry:

SmirnouF, merak edin diye öyle bir başlık açtım zaten :cherry:

hoşgeldin ingilizcende türkçen kadar iyiyse bi kaç kelam bana öğretirmisin bende size sürüş teknikleri hakkında bilgi veririm olmaz mı :cherry:

hoş geldin :rendeer: internet istemizde ve gezilerde görmek isteriz sizi

Kalici ve katilimci olmaniniz dilekleri ile hos geldin Nilüfer. :rendeer:

Viper75 öncelikle hoşgeldin sayın meslektaşım, yoldaşım, tavladaşım. haftasonunda nete girmediğim için mesajını yeni görüyorum. Bundan sonra müsait oldukça katılacağını biliyorum. Sevgilerle

Have a look at ur personal message,pls :)
sanki biz ingilizce bilmiyoruz. pierim. neyse

Tekrar tekrar teşekkürler, hoşbuldum, wellcame deyip iğrenç espriyi de ekleyelim o kadar İngilizce mesajdan sonra :-D

Viper75 öncelikle hoşgeldin sayın meslektaşım, yoldaşım, tavladaşım. haftasonunda nete girmediğim için mesajını yeni görüyorum. Bundan sonra müsait oldukça katılacağını biliyorum. Sevgilerle

Sizin gibi güzel dostlar olduktan sonra katılmamam için bir sebep yok, bir aksilik olmadığı sürece katılımlara devam. Sevgiler bizden efem. :rendeer:

Not: Kuguş digiligindege yagaz segendege muguragatçıgığıgım :-D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar