Ufo İnfrared Isıtıcı Hakkında!

bu cihaz ortamın havasını kurutmuyor asm arkadaşımın anladığı gibi eski tip ve topiği açan arkadaşımın elindekiyle kıyaslıyorum tabiki ayrıca diğer markaların infared diye sattıklarıyla kıyaslıyorum...ayrıca açık havada bile kullanabilirsin cihaz belli mesafe dahilinde gördüğü herşeyi ısıtıyor... ya celil ayıp ediyosun benim kimseyi kandırdığım yok hemde bunu alanlara motoshow 2008 e davetiye veriyolar:queen:

walla hıcbıseyı untmuyosun supersın sen yaw:queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o kadar olduğunu tahmin etmiyorum....

günde 9 saat (22:00-07:00) çalıştırıyorum 45 ytl den fazla ödemiyorum
Dostum heralde cihazın 2300watt günde 9 saat yakmışsın 45ytl ödemişsin...

Dostum odan kaç m2 kaçıncı ayarda çalıştırdın bu kadar yaktı?

Sayacın dijital sayacmı normalmi?

Birde 45ytl lik fatura ufonun yaktıgımı yoksa bütün evinmi ?

Isıtma nasıL?

walla hıcbıseyı untmuyosun supersın sen yaw:queen::queen::queen:

eywallah ..hafızam fena değil....

Dostum heralde cihazın 2300watt günde 9 saat yakmışsın 45ytl ödemişsin...

Dostum odan kaç m2 kaçıncı ayarda çalıştırdın bu kadar yaktı?

Sayacın dijital sayacmı normalmi?

Birde 45ytl lik fatura ufonun yaktıgımı yoksa bütün evinmi ?

Isıtma nasıL?

hocam tam performansla ne yakıyor diye merak ettiğim için son ayarında(5.kademede) çalıştırdım.4 ve 5. kademede cihaz hiç dinlenmeden çalışıyor diğer ayarlarında belli bir süreden sonra dinleniyor...sayacım dijital...genelde uyuya kaldığım için tv açık kalıyor bu süre içinde başka elektrikli bir alet çalışmıyor...

Son düzenleme:
Açıkcası ışığın düştüğü yeri ısıtıyor sadece. Yani sürekli karşısında durmanız gerekiyor. Tüm odayı ısıtabilmeniz için de odanın en yüksek ve cephe bölümüne koymanız daha sağlıklı olur. Ancak bu tür bir durumda da tüm odayı ısıtabilmek için odanın alanı ile orantılı w gücüne sahip bir ürün kullanmanız gerekmektedir. Harici durumlarda önünde durmadığınız sürece ısıtmıyorlar. Ayrıca üzerlerindeki değerlere bakarsanız tasarruf yaptığı söylenemez. Bi ara bende odama almak için bayağı bir araştırmıştım. Çalıştığım şirket bu ürünü de üretmekte. Fakat bizim firmadaki bölge teknisyenleri ile yaptığım görüşmede çok kullanışlı olmadığını söylediler. Klimaların bu üründen daha az yaktığını söylediler. Komşularım da bu üründen memnun kalmadıkların söylüyorlar. Bu ürünün en sağlıklı kullanılacağı yer, dış mekandır bence. Yada cafe türü yerler. Benim düşüncem

Sağlıcakla.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
966211' Alıntı:
hocam tam performansla ne yakıyor diye merak ettiğim için son ayarında(5.kademede) çalıştırdım.4 ve 5. kademede cihaz hiç dinlenmeden çalışıyor diğer ayarlarında belli bir süreden sonra dinleniyor...sayacım dijital...genelde uyuya kaldığım için tv açık kalıyor bu süre içinde başka elektrikli bir alet çalışmıyor...
Evet doğru fakat benim sayac dijital deil...

Fazla yakabilir.Ben 1800 almayı düşünüyom.2.Kademede kullansam yeter bana...

Fakat elektrik tüketimi hakkında bilgim az:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar