inşallah@ Kelleci :
Üstteki yazıyı sıkılmadan okuyan arkadaşlar; Anlamıstır olduğunu![]()
Bilimle dini karıştırmayın arkadaşım.Bilim demek kanıt demektir.Getir ufoyu koy önümüze inanalım.Din insanın vicdanı ile ilgilidir. Bilimle dini karıştırmayın. Şunun da izahını bir yapın: Neden islam ülkeleri yerlerde sürünürken diğerleri Ayda yürüyor? Tabi ki burada din bir engel değil,sadece bilimsel düşünmek yada düşünmemek ayda yürümekle yerlerde sürünmek arasındaki farkı belirliyor. Araştırmaya, öğrenmeye ,çalışmaya, düşünmeye ne gerek var.
Kur'an-kerim'den 2-3 ayet okur herşeyi çözersin.
Hazreti Kuran'da Zülkarneyn'den bahsedilir. Doğuya ve batıya yaptığı seyahat, iki dağın arasına gitmesi orada bir kavimle karşılaşması, bu kavmin Yecüc ve Mecücden dolayı yardım istemesi, Zülkarneynin set yapıp Yecüc-Mecücü engellemesi, zamanı dolduğunda setin parçalanacağından bahsedilir ve sonra (hadislerlede sabit) insanlarla savaş yapmaları, Hz. İsanın duaları ile Yecüc-Mecüc kavminin ölmesi.
Buraya kadar tamam, bundan önce yapılan yorumlar doğu ve batıya seyahatin Dünya üzerinde olduğu idi. Bence nedeni ise o zamanlar uzaya gidilebileceğinin hesabının yapılmaması idi. Kurandaki kelimelerin anlamlarına bakınca yani kök yapılarına bakınca doğu ve batı denilen yerler aslında Güneşin doğduğu ve battığı yerlere işaret etmekte. Yani Güneşimizin de belirli bir hızla bir yerden diğer yere süreklenmesi, geldiği yer doğduğu yeri; battığı yer ise gittiği yeri kast ediyor olabilir. İki dağın arasına gitmesi ise iki gezegenin yılın belirli bir zaman diliminde karşı karşıya gelmesini anlatıyor olabilir. Dolayısı ile uzayda hayatın olması, Yecüc-Mecücün uzaydan insanlara saldırması ihtimal dahilindedir. Kaldıki bilmeseniz "küçücük böcek ne yararı var" diyeceğiniz canlı insanlara en faydalı şeylerden olan bal'ı üretme yeteneğine sahiptir, bu yetenek bahşedilmiştir. Eğer Hz. Allah diledi ise uzayda da oraya uygun canlılar yaratır.
Zülkarneyn ile ilgili bilgiler İskender TÜRE nin ZÜLKARNEYN isimli kitabından hatırladığım kadarı ile alıntılanmıştır, yanlış hatırladığım bir şeyi yazdıysam kusuruma bakmayın. Kitabı şiddetle (yok yav güzellikle) tavsiye ederim.
Ufo diye bişey yoktur arkadaşlar , var olan tek şey kafanızdaki ufo. Ufo var ufo var diye gece yatmadan beyninizi sıkıştırın, geliyolar cidden bizzat denedim.
Ama beyninizi aşırı ve inanarak allah ne verdiyse sıkıtırmanız lazım. Sonuç mu kırmızısınız gözlerinz kapalı veönünüz kırmızı! Şimdi iletişime geçin ve keyfini çıkarın. Göz kapaklarınız kendiliğinden kırpışmaya başlar kapalı galdesiniz dibinize kadar uzaylıların geldiğini hissedebilirsiniz sıkıysa açın her türlü inncınız işte o zaman yerleşecektir. Uzaylı yok.
solmyr kuranda yeryüzünde olduğu gibi göktede canlılar yaşıyor demiş allah. Tabi bu hangi boyut yada alemdir bilemeyiz. Cinler gibi olabilirler. Demirin dünyada bulunmadığını gökten indirildiğini yazmış. Yıldızların son hali yani ölü hali demir bir kütledir. Daha bunun gibi sonradan kanıtlanmış, kanıtlanacak bir sürü anlatım mevcut.
hangi ayetler?
Erich von Daniken'in ''yıldızlara dönüş'' ve ''tanrıların arabaları'' kitaplarını da okuyun Ufo'nun babası bu herif. Tarihte Maya ve Mısırlıları da anlatıyo çok keyifli. Ben inanmak istedim okudum sonra inanmadım. Ama görürsem inanırım tabii bu Ufo illetine.
Yakında gelecekler:cherry: