Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun

??
Evrende yaşamı oluşturan moleküllerden okadar çok varki yaşamın meydana gelmemesi için hiçbir sebep yok.
Ziyaretçiler konusunda da düşün; Dünya dışı zeki yaşam olduğunu ispat ettin bunun ödülü ne olur? Nobel ile başlarsın dünyanın en tanınan ve binyıllarca ismi unutulmayacak insanı/bilimadamı olursun. Dünyada gökyüzünü araştıran ve izleyen amatör-profesyonel-akademik okadar çok bilim insanı varki... En ufak kanıtı bulsalar ağızlarını ne olursa olsun sıkı tutamayacakları kesin. Hem bu kadar göz gökyüzünü izlerken birden fazla gözlem de çok olası. Velhasıl kelam bu ziyaret konusunda da böyle emin oluyorum
Bu UFO konusunda da bir yazı okuduydum. UFO mevzuları son yüzyılın mevzusu ondan önce yok böyle birşey. Bu UFO mevzusu çıkmadan önce ortaya vırt zırt Meryem Ana'yı gördüm diye biryığın insan çıkarmış. Bu UFO gördüm, beni UFO kaçırdı olaylarının psikolojisinin Meryem Ana olayıyla aynı olduğunu açıklıyordu okuduğum yazı. 100 yıldır Meryem Ana gördüm diyen yok. Özetle Meryem Ana'nın modası geçti şimdi moderen dünyanın UFOsu popüler...