Arkadaşlar aklınızda bulunsun ufolar mermiden, füzeden taştan kaçıyorlar ya, ufo gördüğünüzde Lazer tutun bakalım neler olacak. Lazer ışığı ufonun dikkatini nasıl çekecek belki sizi kaçırabilirler bile:cat: Ben görürsem deneyeceğim :mrgreen:
Güneş gibi yıldızlardan samanyolu galaksisinde 200 milyardan fazla var. Evrende Samanyolu galaksisi gibi 300 milyardan fazla galaksi var. Yani bunların çarpımı kadar yıldız mevcut. Bir çoğunun çevresinde ( atom çekirdeğinin etrafında dönen elektronlar gibi, böyle olmalı aksi halde yıldızlar gezinir durur ) onları dengeleyen gezegenler var. Diyelimki atıyorum 200 trilyon gezegen var. Bu muazzam rakamlar karşısında yalnız olmadığımızı düşünüyorum.
Dünyamızla insan gözüyle görebilidiğimiz renkler belli, kızılötesi ve mor ötesini bunların dışında kalan renkleri göremiyoruz. Madde ve ışık titreşimlerden oluşur ve her şeyin yani her atomun, kütlenin bir frekansı vardır. Diyebiliriz ki madde sıkıştırılmış ışıktır. Ufoların, cinlerin meleklerin ve daha bir çok alemin bulunduğu yer ücüncü boyut değildir. Frekansları farklı olduğundan şu an yanımızda bile olabilirler gözle göremeyiz.
Benim bir tanıdığım kar yağarken videoya çekeceği tuttmuş. Bir süre pencereden bu manzarayı çektikten sonra gece görüşünü çalıştıracağı tuttmuş ( kızılötesi frekansı yani) " Şok oldum, binaların sokakların arasında gezen bir ateş topu vardı. Sokaklara girip çıkıp geziyordu" dedi:silent:
Televizyonda izledim bir savaş pilotu 2 tane ufo görüyor, ardından oda gece görüşünü açıyor ve 2 ufonun arkasında 24 tane daha ateş topu görünümünde ufo olduğunu farkediyor.
:silent:
güzel bilgiler için teşekkürler