UFO Gerçeği ? Sizce UFO Var mı ?

Arkadaşlar aklınızda bulunsun ufolar mermiden, füzeden taştan kaçıyorlar ya, ufo gördüğünüzde Lazer tutun bakalım neler olacak. Lazer ışığı ufonun dikkatini nasıl çekecek belki sizi kaçırabilirler bile:cat: Ben görürsem deneyeceğim :mrgreen:

Güneş gibi yıldızlardan samanyolu galaksisinde 200 milyardan fazla var. Evrende Samanyolu galaksisi gibi 300 milyardan fazla galaksi var. Yani bunların çarpımı kadar yıldız mevcut. Bir çoğunun çevresinde ( atom çekirdeğinin etrafında dönen elektronlar gibi, böyle olmalı aksi halde yıldızlar gezinir durur ) onları dengeleyen gezegenler var. Diyelimki atıyorum 200 trilyon gezegen var. Bu muazzam rakamlar karşısında yalnız olmadığımızı düşünüyorum.

Dünyamızla insan gözüyle görebilidiğimiz renkler belli, kızılötesi ve mor ötesini bunların dışında kalan renkleri göremiyoruz. Madde ve ışık titreşimlerden oluşur ve her şeyin yani her atomun, kütlenin bir frekansı vardır. Diyebiliriz ki madde sıkıştırılmış ışıktır. Ufoların, cinlerin meleklerin ve daha bir çok alemin bulunduğu yer ücüncü boyut değildir. Frekansları farklı olduğundan şu an yanımızda bile olabilirler gözle göremeyiz.

Benim bir tanıdığım kar yağarken videoya çekeceği tuttmuş. Bir süre pencereden bu manzarayı çektikten sonra gece görüşünü çalıştıracağı tuttmuş ( kızılötesi frekansı yani) " Şok oldum, binaların sokakların arasında gezen bir ateş topu vardı. Sokaklara girip çıkıp geziyordu" dedi:silent:

Televizyonda izledim bir savaş pilotu 2 tane ufo görüyor, ardından oda gece görüşünü açıyor ve 2 ufonun arkasında 24 tane daha ateş topu görünümünde ufo olduğunu farkediyor.

:silent:

güzel bilgiler için teşekkürler

Rica ederim:rendeer: Birde dünya genelinde karar alınmış 2012 yılına kadar bütün devletler ellerindeki ufo dosyalarını açıklamak zorundalarmış. Gizlenen belgelerin hepsi açığa çıkacakmış. İngiltere açıkladı zaten..

Son düzenleme:
hayırlısı bakalım. devletler böyle şeyleri neden açıklamazlar ben de bunu anlamam. nasıl halk bişey görünce hemen yayınlayıveriyor devlet de arşivlerini yayınlamalı.

çok merak ettiğim ve bi daha görmek istediğim bi olay ya..

lazer tutçam ben hehehe

:mrgreen: ben bir kere rüyamda gördüm onları şöyle" bizim 200 metre uzaktaki açık otoparka iniyorlar bende pencereden bunları izliyorum. Neyse bakıyorum dışarı çıkıp araştırma yapıyolar çiçekti böcekti.. Sonra lazerimi getiriyorum hemen ve tutuyorum. Uzaylının gözüne geliyor yanlışıkla! Aniden benim bulunduğum pencereye bakıyor arkadaşlarına işaret ediyor onlarda bakıyorlar. 5 tane uzaylının bana baktığını görünce tırsıp eğiliyorum anlamazlar diye. Araçlarına binip bizim katın hizasında bir kaç tur atıyorlar. Sonra pencereye duvarlara ateş ediyorlar, delik deşik oluyor her yer" uyandım sonra :p:mrgreen::queen:

dayı saçmalmayın ne ufosu yok kaçırırlar falan gelirler götürürler :mrgreen: neiş yaa:queen: ben inanmıyorum ufoya cinler melek ler şeytan var buna eyvallah yanlız şekilsiz filim karekterleri gibi biçimlen dirilmiş yaratıkların olduğuna katiyen inanmıyorm

İstanbul'da UFO heyecanı!!! İşte ilginç görüntüler!!! VİDEO
Kumburgaz'daki bir sitenin bekçisi tarafından çekilen görüntüler, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'nin "Dünyada ilk defa 2 dünya dışı varlık görüntülendi" açıklamasıyla basına dağıtıldı...

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan'ın, kafaları karıştıran görüntülerle ilgili "Dünyadaki bazı madenler veya altınlar için geliyor olabilirler" sözleri, tartışmaları da beraberinde getirdi.

Gökyüzüne yansıyan ışıkların defalarca UFO diye lanse edildiği İstanbul'da, çekilen yeni görüntüler şaşkınlığa neden oldu. Kumburgaz'da bir sitenin bekçiliğini yapan Yalçın Yalman tarafından çekilen görüntülerde, ışıklı cismin içerisindeki 2 silüet dikkat çekerken, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi söz konusu görüntüleri "Dünyada ilk defa 2 dünya dışı varlık görüntülendi" açıklamasıyla basına dağıttı.

Video İÇin :

http://www.medyafaresi.com/?hid=10413&cid=4

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaslar buraya dikkat edin!!!

Bu benim şahsi fikrim ama hiç farkettiniz mi bilmiyorum. Ancak ufolar bence %99

dünya üzerinde görülüyor. Uzayda görülmüş ufo bilgisine birkaç defa hariç

neredeyse hiç rastlamadım. İnsanlar hep ufoların dünya dışından geldiğini

düşünürler ama hiç bunların dünya içinde olabileceğini hiç düşünmüyorlar.

Dünya üzerinde bizden baska varlıklar olduğunu zaten biliyoruz. 3harfli diye tabir

edilenlerin (C-İ-N) gören insanlar tarafından 150cm boylarında olduğunu çok duydum.

Dikkat ettiyseniz düşen ufodan çıkan uzaylılarda bu boylarda idi. Uzaylı diye tabir edilenlerin

3hafli dediklerimizden olabileceğini düşünüyorum. Zaten onlar uzada falan değil bizimle iç içe değil mi?

Bu fikrime ne dersiniz?

Son düzenleme:
Tabi mümkündür bilginozi, Nasanın uydulardan çekilmiş videoları internette var dünyanın yakınlarında geziyorlar, uzaya doğru gidip kadrajdan çıkıyorlar. Youtube dan KGB ufo, Construction on moon neil armstrong diye arabilirsin. Çok tuhaf videolar var. Bunun dışında nazilerde bir ara uğraşmış. Belki onlar dediğin gibi okyanusların altında da yaşıyor olabilirler, yada farklı frekanslarda görünmeden.

Cok ceşitli video lar var sizin de dediğiniz gibi ama bunların coğunda montaj olduğu bariz bir sekilde ortada.. Diğer montaj olmayanlara gelince işte; Bunlar da ne dedirten video lar onlar...

Cok ceşitli video lar var sizin de dediğiniz gibi ama bunların coğunda montaj olduğu bariz bir sekilde ortada.. Diğer montaj olmayanlara gelince işte; Bunlar da ne dedirten video lar onlar...

Neden iki kez msh gönderilmiş anlamadm ???

Son düzenleme:
beyler belk ufo yoktur dönen şeyler ucan nesneler yoktur ama bir düşünün ucunu bucagını hayal bile edemediğimiz sayısız gezegenler sayısız galaksiler öylece boş boş duruyormu sadece insanoğlu mu var onlar sadece taş veya farklı madenlerden ibaret mi

bence elbetteki uzayda bizden başka canlılar vardır

insanoğlu o kadar becilki sonsuz uzayın bile birtek kendilerinin olduğunu sanıyorlar :D

Evet ben de bundan bahsediyorum işte.. Uzaylılar var ; o kadar gezegen boş yere yaratılmadı :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar