- Konu Yazar
Herkese Merhaba , benden daha tecrubeli birilerinden fikir almam gerekiyor. istanbulda şehir içinde scooter kullanıcısıyım , daha önce hep vitesli kullanıyordum . İkinci bir motor almayı düşünüyorum araç trafiğinden bıktığım için daha uzun mesafe yormadan gidebilmek için , ancak honda silverving 600 abs mi yoksa honda 700 deauville abs mi alsam karar veremiyorum , deauville türkiyeye ilk geldiğinden beri hayranı olduğum bi motor , ancak benim için motorun yormaması ve rahat olması çok önemli , siz olsanız silverving gibi bir otomatiğimi yoksa deauville gibi bir manuel imi tercih ederdiniz , teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
bu arada önemli bi detayı atlamışım , uzun yol derken hedefim de 300 400 km lik yollarla baslayıp , 1000 km lere kadar çıkmak var buna göre yardımcı olursanız sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
bu arada önemli bi detayı atlamışım , uzun yol derken hedefim de 300 400 km lik yollarla baslayıp , 1000 km lere kadar çıkmak var buna göre yardımcı olursanız sevinirim.