Ufak bir tavsiyeye ihtiyacım var.

Öncelikle merhabalar sevgili forum ailesi.
Yaklaşık 3 ay önce motosikletim çalınmıştı ve bulunamadı. Şuan tekrar kuryelik için motosiklet alma arifesindeyim. Şimdi sizlere sorum şudur;
Yaklaşık 20/25K bir bütçem mevcut. Bu parayla 2. el olarak RKS Spontini 110 Ortalama 2020 Model 10.000 KM Altında bir motor alabiliyorum. 15/17K ortalama fiyatları. Veya 2012 Model 100.000 KM bir pcx alabiliyorum 25K bir paraya. Şimdi sizlere sorum şudur siz olsanız ne yapardınız ? Pcx birazda normal gündelik arabayla gidemediğim yerle gidip gelebileceğim iki kişi rahat edebileceğim için daha sıcak geliyor fakat km leri kafamı kurcalıyor. Diğer taraftan Spontiniler de oldukça revaçta görüyorum baya kulanan kurye var ve km model olarak daha yeni bir motor olduğu için acaba daha mı iyi olur ? Değerli yorum ve tavsiyeleriniz bekliyorum.
Kısacası 2020 model Çinli düşük km Spontini mi ? Yoksa 2012 model 100.000 KM Japon pcx mi ?
Not: Başka model marka önerilerine de açığım.

Son düzenleme:
Benim çok banabi de getirde çalışan arkadaşlarım var dikkat ettiğim spontini safi sadece pakete kullanacaksan iyi makine ama hem özel hayat şahsi kullanım hem ticaret diyorsan pcx daha
Uygun

Ucuz fiyata aylık ücreti olmayan takip cihazları var onlardan al tak. Aylık 15 lira gibi bir masrafı oluyor. Bulabildiğin en ucuz internet paketini alıyorsun. 100 mb internet çekiyor bir de 5 lira devlete verilen iletişim vergisi.

Benim çok banabi de getirde çalışan arkadaşlarım var dikkat ettiğim spontini safi sadece pakete kullanacaksan iyi makine ama hem özel hayat şahsi kullanım hem ticaret diyorsan pcx daha
Uygun

Evet genel olarak yazın arabayla gidemediğim yerler için benimde pcx daha yatkın kafama. Fakat 100.000 KM bir pcx sorun çıkarsa ne kadara patlar çok üzer mi o konuda baya şüphelerim var. Sanırım pcx e yöneleceğim, cevap için teşekkürler.

Ucuz fiyata aylık ücreti olmayan takip cihazları var onlardan al tak. Aylık 15 lira gibi bir masrafı oluyor. Bulabildiğin en ucuz internet paketini alıyorsun. 100 mb internet çekiyor bir de 5 lira devlete verilen iletişim vergisi.
Haklısınız da işte bir gelenek olarak önce başıma gelecek yaşayacağız ardından önlem alacağız. Ama bu sefer aklımda kesinlikle alacağım takip cihazı, cevap için teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar