ufak bir belgrad ormanı gezisi

merhaba arkadaşlar bugün kafam esti arkadaşıda aldım belgrada ufak bir gezi yaptık çok resim yok ama çamurla uğraşmaktan resim çekmeye fırsat olmadı birde girdik bir yola birazcık kaybolduk :queen: allahtan navigasyon vardıda yönümüzü bulduk yoksa işler kötüydü. bişey anladım scooterla ormana girilir ama çamurlu ormana girilmez :queen::queen: videoda var ama beceremedim yüklemeyi.

h4hc.jpg

bu ilk girişte tertemiz motorum

65ly.jpg

buda berbat hali arkayı çekmeyi unuttum çok fena çamur birikmiş artık iyi bir yıkamam lazım

d6i7.jpg

tvyt.jpg

biliyorum burdaki gezilerin yanında bu hiç birşey ama ben ilk defa motorla ormana gittim ve çamurla boğustum resmen 2 saat kaybolduk zaten tam macera oldu benim için allah navigasyonu bulandan razı olsun valla çıkamazdık biz ormandan gece yarısına kadar :queen:

kaç kişi gittiniz tek motormu kaybolduk dedin ya :)

ayrıca tek niye gidion arasana beraber gidek :D

tek degildim yaw arkadaşımda vardi cuma namazından sonra aradım arkadaşı bi anda karar verdik tek motor gittik yani, bir daha sefer beraberde gideriz inşallah sitede yeniyim pek tanıdığım kimse yok burada zamanla topluca gezi yapmayı bende istiyorum çok güzel olur :)

Kimse size "Dur gittiğin yol yol değil" demedi mi hocam?Şaka bir yana bazen kaybolmakta lazım.Kazasız sürüşler.

dedilerde motorcu adam öyle lafları dinlermi, benim için kaybolmak zevkti macera olsun biraz dimi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------

3s96.jpg

s4ac.jpg

bu resimleride arkadaşım çekmişti bugün aldım ondan sadece motor olmaz üstündekide önemli :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar