- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar bugün kafam esti arkadaşıda aldım belgrada ufak bir gezi yaptık çok resim yok ama çamurla uğraşmaktan resim çekmeye fırsat olmadı birde girdik bir yola birazcık kaybolduk :queen: allahtan navigasyon vardıda yönümüzü bulduk yoksa işler kötüydü. bişey anladım scooterla ormana girilir ama çamurlu ormana girilmez :queen::queen: videoda var ama beceremedim yüklemeyi.
bu ilk girişte tertemiz motorum
buda berbat hali arkayı çekmeyi unuttum çok fena çamur birikmiş artık iyi bir yıkamam lazım
biliyorum burdaki gezilerin yanında bu hiç birşey ama ben ilk defa motorla ormana gittim ve çamurla boğustum resmen 2 saat kaybolduk zaten tam macera oldu benim için allah navigasyonu bulandan razı olsun valla çıkamazdık biz ormandan gece yarısına kadar :queen:
bu ilk girişte tertemiz motorum
buda berbat hali arkayı çekmeyi unuttum çok fena çamur birikmiş artık iyi bir yıkamam lazım
biliyorum burdaki gezilerin yanında bu hiç birşey ama ben ilk defa motorla ormana gittim ve çamurla boğustum resmen 2 saat kaybolduk zaten tam macera oldu benim için allah navigasyonu bulandan razı olsun valla çıkamazdık biz ormandan gece yarısına kadar :queen: