Ufak bir bayram gezisi (izmir-muğla-marmaris-fethiye-antalya-denizli-aydın-izmir)

iyi bir gezi ... manzaralar çok güzel. motor güzel.okumakdan keyif aldım... sağol bizlerle paylaştığın için ....

mka

fethiyeden sonra sahil yolu yerine yayla yolunu seçmiş olmanıza üzüldüm , zira fethiye-kalkan-kaş- demre - finike antalya güzergahı motorcuların özellikle tercih ettiği güzel manzaraların , çok hoş virajların olduğu ve üşümeden yol alabileceğin bi yoldur...paylaşım için teşekkürler...

eşinizle yapmış olduğunuz bu gezi gerçekten çok güzel olmuş.şuan gezinizi eşimle birlikte inceledik.daha nice kazasız belasız gezilere...teşekkürler..

Ah o Muğla yolları yok mu o yollar,içim eriyor görünce.İşten güçten bir türlü fırsat bulup o tarafları göremedik uzun zamandır.

Süper ötesi

Ayağınıza ve motorunuza sağlık.Öncelikle eşiniz ile katıldığınız toplam 1200 km.lik 4 gün süren bu yolculuktan dolayı her ikinizinde cesaretinizden ötürü kutluyorum.İnanın hayellerimi gerçeğe yansıtmışsınız.İşte harika bir ikili harika bir beyin uyuşması harika bir çift,mükemmel bir motosiklet müthiş bir güzergah ve doğa harikası.Allah nasip ederse bir gün evlenirsem işte hayat arkadaşım ile paylaşmayı arzu ettiğim en büyük hayellerimden bir bu.Bunu gerçekleştirebilmek adına önce A2 ehliyetimi almayı başardım ardından tüm borçlarıma ve askari ücretle çalışmama rağmen bir motosiklet almayı başardım inşallah o gün geldiğinde de aynı duyguları aynı hobileri paylaşabileceğim bir hayat arkadaşı bulabilirsem sizin gerçekleştirdiğiniz bu hayalimi hayata geçirmeyi inanın çok arzu etmekteyim.Allah kaza bela vermesin motorunuz bakımlı yolunuz açık gönlünüz hep şen olsun.
Saygılarımla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar