ufak bi teker videosuda bizden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben şunu merak ediyorum
bu site her türlü motosiklet kullanıcısına açık bir sitemi yoksa ufak cc li motorcular içinmi sadece.
eğer herkese acık bir site ise ozaman şöyle yapalım ben actığım topiclerin önüne işaret koyarım diğerleri izlemesin diye .genelde ufak cc binicilerinin itirazları var videolara. sanki kurallara cok uyayorlarmış gibi. hiçmi hata yapmıyorlar . ben yolda nelerini görüyom

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

evlenmeden olmas:p

ben şunu merak ediyorum
bu site her türlü motosiklet kullanıcısına açık bir sitemi yoksa ufak cc li motorcular içinmi sadece.
eğer herkese acık bir site ise ozaman şöyle yapalım ben actığım topiclerin önüne işaret koyarım diğerleri izlemesin diye .genelde ufak cc binicilerinin itirazları var videolara. sanki kurallara cok uyayorlarmış gibi. hiçmi hata yapmıyorlar . ben yolda nelerini görüyom

başlangıç sitesiyiz biz.:p

Son düzenleme:
çiçenkte burdayken hazır isteyem seni :p

Erhan kaçar, (çakma behlülmü ne oldum ya :p )

ben siteye hareket gelsin diye videolarımızı ekliyorum
ama sanırım hata yapıyorum
ben biraz inzivaya cekilip sizleri başbaşa bırakayım ve forumdan biraz uzaklaşayım.
ilerleyen zamanlarda belki tekrar videolarla aranıza dönerim.
hoşcakalın arkadaşlar . bundan sonra pek yazacağımı sanmıyorum
byeeeeeeeeeeeeeeeee

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Valeo'nun tüm konularına baktımda paso gazlamış full aksiyon. :)
Daha önce bu konu olduğu gibi birkaç konusunda da aynı tartışma olmuş. Hatta bir konuyu Görkem forum kuralları gereği kilitlemiş.
O zaman valeonun tüm konuları kilitlemek gerekiyor. :)

Konu hakkında biraz daha tartışalım, belki farklı birsonuça ulaşırız. ;)

eger biri hayabusa cölde 382 yapıyo diye gaza gelip yola düşerse o ölmeden once bize ugrasın ben sıkıcam kafasına:mrgreen:

aksama kdr youtubeda stund show izler herkes ama burda 100mtre teker videosu koymak olay olur hiç anlamam eger altında 1000lik hatta 600luk makine varda sende yapmıosan yapamıosan o senn bilecegin iş hafif gazı fazla ac ztn makine kendi dikiliyo

bide bn gixxerla teker izleyip ybryle yola dusenide gormedim acıkcası:silent:

rivada beykoz konaklarında virajı alamayıp duvara patlayıp öldüğünü söyleyen trafik jandarma ekipleri orda sen vardın muarrem rivada aynı mantık

saygı ve terbiye çerçevesini aşmadığı sürece bence bu videoların hiçbir sakıncası yok.bunları seyredipte kimse sokağa çıkıp teker yapmaya kalkmıyor.bunlar farklı yetenekler, bence kıymet bilmek lazım birazda :cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Valeo'yu küstürdük sanırım. Tartışmak istemiyorsanız bu konuda forum kuralları gereği kilitleniyor.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu videolar risk alınmış sonu güzel biten videolar, eğer serbest olacaksa sonu kötü bitenleride ekleyelim ki her zaman böyle bitmediğine istisnasız herkes vakıf olabilsin.:)

Benim hassasiyetim bu konuda.:)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  1.2.42. Türkiye'den yasadışı görüntülere sahip her türlü araç videolarının yayınlanması yasaktır.

1.2.24. Yasadışı motorsiklet yarışlarına çağrı yapmak, karşı tarafı davet etmek veya bu tarz olaylar hakkında forum üyelerini bilgilendirmek, sokak/cadde yarışlarına özendirici veya teşvik edici konular açmaki bu konulara mesaj yazmak yasaktır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar