Ufak bi kaza yaptım:)))

usta geçmiş olsun ne güzel anlatmışsın herif bide para istiyo ha.... sen sabırlıymıssın.. ben kafa göz dalardım adama..............

Geçmiş olsun.Para isteme konusunda adamın ciddi olduğunu düşünmüyorum.Muhtemelen taktik yaptı.Benden hak talep etmesin diye zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış.Haklı olsaydı o parayı almadan gitmezdi.

büyük geçmiş olsun ne orayı burayı arıyorsun atacan kendını yere başlıcan bağırmaya bak bakalım amcam nasıl tutuşuyor. üste sana para verırdı korkudan

jr.

sendeki yaralanma olmuyo mu zaten? ben anlamadım. adam bilerek çarptı diyorsun bi de para istemiş bırakmasaydın adamı ödettirseydin. ödemiyorsa formları doldursaydınız. hatta yaralanmalı kaza sayılması gerekmez mi bu durumda form değil polis gelmesi lazım.

Geçmiş olsun.. Yalnız kaza değil aynı zamanda bela da atlatmışsın.
Şerefsiz al tamponunu gözüne sok....

büyük motor senın neyine :p

onla daha iyi olur:cherry:

sendeki yaralanma olmuyo mu zaten? ben anlamadım. adam bilerek çarptı diyorsun bi de para istemiş bırakmasaydın adamı ödettirseydin. ödemiyorsa formları doldursaydınız. hatta yaralanmalı kaza sayılması gerekmez mi bu durumda form değil polis gelmesi lazım.

hocam bende pek bişey yok.motorumda da.yaralama diyip olayı büyütmedim.
hasar adamdaydı.oda gitti zaten.

sopalık bu adamlar sopalık

sopaya gerek yok alırım tamponunu:p

büyük geçmiş olsun ne orayı burayı arıyorsun atacan kendını yere başlıcan bağırmaya bak bakalım amcam nasıl tutuşuyor. üste sana para verırdı korkudan

hocam yok artık çingenlik yapmıcam heralde.koca motorcu:p

50 lira ver diyince deseydin benimkileri veriyim die......

:cherry::cherry::cherry::cat:

Son düzenleme:
Moderatör
Geçmiş olsun.. Araba alırsam senden uzak durmaya gayret edicem :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar