- Konu Yazar
arkadşlar ufak bi kaza atlattım.
daha önce ki kazamda sağ ayağı baya hasarlı hale getirmiştim:cherry:
şimdide sol ayağı hallettim.eşitlendi.
aşağıdaki tamponunu aşağı aldığım araç sürücüsü mal olmalı ki benim döndüğümü göre göre geldi yandan dokundu bana.ayağım motoru koruma görevi gördü
ayağım tampona takıldı bi şekilde kurtardım sonra artçı basamağı ve egzostum hafif çizldi.çok şükür bu sefer motora bişey olmadı.
kazadan sonra ayğıma bakıyorum adi herif naptın tamponuma die bağırıyo
r:
taby benm şartel de attı.
ver 50 lira ben gideyim dior
r:
trafiği aradım yaralama yoksa gelemeyiz dior.ya biz anlaşamıyoruz dedim.biz karışmayız diyorlar
r:
ulan lanet olsun böyle düzene dedim.sonra tam ben arkadşı arayıp kaza tutanağı isticem adam neyse ben gidiyorum dedi.:cherry:
şaka bi yana motobotum ayağımda olsa hiçbişey olmıcaktı.çok şükür motoru devirmedim bile.ayağım şuan gerçekten ağrıyo.ee kolay değil tamponu söktü:cherry:

daha önce ki kazamda sağ ayağı baya hasarlı hale getirmiştim:cherry:
şimdide sol ayağı hallettim.eşitlendi.
aşağıdaki tamponunu aşağı aldığım araç sürücüsü mal olmalı ki benim döndüğümü göre göre geldi yandan dokundu bana.ayağım motoru koruma görevi gördü
kazadan sonra ayğıma bakıyorum adi herif naptın tamponuma die bağırıyo
taby benm şartel de attı.
ver 50 lira ben gideyim dior
trafiği aradım yaralama yoksa gelemeyiz dior.ya biz anlaşamıyoruz dedim.biz karışmayız diyorlar
ulan lanet olsun böyle düzene dedim.sonra tam ben arkadşı arayıp kaza tutanağı isticem adam neyse ben gidiyorum dedi.:cherry:
şaka bi yana motobotum ayağımda olsa hiçbişey olmıcaktı.çok şükür motoru devirmedim bile.ayağım şuan gerçekten ağrıyo.ee kolay değil tamponu söktü:cherry: