- Konu Yazar
bayramda tico yu almaya antalya ' ya geldik .. oradan fethiye ye geçtik ve ufakta olsa kuzenin motorunu alıp bir gezi yapabildim.. bazı sebeplerden dolayı geziyi kısa tutsam da azıcık sitres atabildim bayramda..
ilk fotoğraf geliyor. ben bu motoru bayiden alındığı günü biliyorum ama şuanki hali ile orjinal hali arasında dağlar kadar fark var .... :lol: 8) aynalar yok, egzoz açık, koruma demiri yok , gidon el i yapımı , vs. vs ... aynalar olmadığı için şehirler arası yola çıkmaya cesaret edemedim
zaten bayram nedeni ile yollar kalabalıktı bide o yollarda aynasız motora binmek aklı selim bir davranış değildi onun için kızgölü denilen yere doğru biraz yol yapayım dedim ....
gittiğim yer fethiye nin saklıkent yolu üzerinde tloss denilen antik şehir kalıntılarını içinde barındıran yakaköy ü..
ilk olarak antik tiyatro ya gidiyorum. köyün 3-5 genci ile karşılaşıyorum
sohbet e başlıyoruz biraz.. bana eşlik ediyorlar ufak gezimde ..

gençleri de unutmak olmaz...

tiyatronun hemen 1 km aşağısında antik şehrin merkezi olduğu bilinen yere gidiyorum ..

tabelanın arka tarafı ...

kask ve montla zorlu patikalardan yukarı doğru çıkıyoruz ve manzara ...

manzaraya karşı bir poz vermeden olmaz değil mi ... :queen:

ve bu tepeden antik tiyatroya bir bakış ..

buradan geziyi kesmek zorunda kalıyorum ve eve doğru yola çıkıyorum ...
ilk fotoğraf geliyor. ben bu motoru bayiden alındığı günü biliyorum ama şuanki hali ile orjinal hali arasında dağlar kadar fark var .... :lol: 8) aynalar yok, egzoz açık, koruma demiri yok , gidon el i yapımı , vs. vs ... aynalar olmadığı için şehirler arası yola çıkmaya cesaret edemedim
gittiğim yer fethiye nin saklıkent yolu üzerinde tloss denilen antik şehir kalıntılarını içinde barındıran yakaköy ü..
ilk olarak antik tiyatro ya gidiyorum. köyün 3-5 genci ile karşılaşıyorum

gençleri de unutmak olmaz...

tiyatronun hemen 1 km aşağısında antik şehrin merkezi olduğu bilinen yere gidiyorum ..

tabelanın arka tarafı ...

kask ve montla zorlu patikalardan yukarı doğru çıkıyoruz ve manzara ...

manzaraya karşı bir poz vermeden olmaz değil mi ... :queen:

ve bu tepeden antik tiyatroya bir bakış ..

buradan geziyi kesmek zorunda kalıyorum ve eve doğru yola çıkıyorum ...