UCUZZZZ T1--RESİMLİ

Selam arkadaşlar motorumu vitesli makina almak için satıyorum
Fiyat 1750 peşindir ve pazarlıksızdır
alıcının hemen üstüne alması gereklidir
marka:Asya 150t1
Renk :Gümüş gri
Km.....:7000 km (gösterge bozuldu 6300 kmde garantiden değiştirildi onun için makina şu an 700 km giözüküyor)
değişen parçalar:Egsoz,kayış,gösterge paneli(parçaların hepsi garanti kapsamında yetkili serviste değiştirilmiştir)
Aksesuar:Kappa 26 çanta,dandik nazi kask.
Durum:alette problem yoktur,kullanmaya bağlı olarak çeşitli çizikleri vardır
Yakıt.......:1 litre ile iki kişi(Ben 80 arkadaşım 55 kilodur) 20 km ve bu yol hergün Fatih Taksim arası yani giderkende dönüştede yokuş var normal şartlarda çok daha az yakar.
hız...:iki kişi 90 tek kişi 100 ü geçiyor ,Ben tepe tepe kullandım hiç utandırmadı, alana hayırlı olsun.
Görmek istiyenler mesai saatlerinde Taksim'de görebilir.

adsz6hx.jpg

salihgureli, kanka resim de koy daha kolay olur , fiyat uygun bence....

Bencede uygun resimleri küçültüyorum şimdi umarım giderde alırım istediğim makinayı

Cok para eder bu! Bak istediginde gorunmez de oluyomus! :p Ama sans o ki tam sen fotografini cekerken yine gorunmez olmus, sakaci galiba senin bu motor azicik!? :pr:

Hakikatten sakaci motor, simdi de gorundu! Ya satin aldiktan sonra ortadan kaybolursa yeniden?? :queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Lan resmi çekdiğin yer varyetör kayışını değiştiğimiz yer mi, bak yine aklıma geldi. Amma uğraşmıştık bea, bi işe de yaramamıştı :pr:
Bu arada hayırlı satışlar...

asya motorlar güzel ya bende war asya motor 7600km de bişey yok daha taş gibi kullanmayada bağlı ben hırpalamıyorum motoru :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fıyat uygun hayırlı satıslar.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar