ucuzlar içinden seçim!

ogrenmek ıcın alıyorum sadece matrıx 150 nasıl dıyorum tavsıye edermısınz dıe sordum

Eğer tarafiğe fazla çıkmazsan al.Öğrenir sonra yeni güzel bi makine alırsın.2.ci elinde bayağı başın ağrıyabilir.Sıfır olsa sorun olmaz tabi düzgün kullanırsan.Ben 2 seneye yakındır kullanıyorum.Çin motorlarda ilk kullanıcıların birçoğu düzgün kullanmaz.Valla kim ne derse desin ben gördüklerimi söylüyorum.Sağlam makinede 2.3. el sorun teşkil etmez.Bunlar zaten patates motor.O bakımdan düzgün kullanmak ve iyi bakmak gerek.Ben şahsen 2.ci motorumu alacağım zaman elbette bigün alacağım,şu an kullandığım motorumu satmayı düşünmüyorum.Vicdan azabı çekmek istemem.Çünkü ben yeterince kullanmışım,zorlamışım,satacağım adam neler yapacak başına neler gelecek bilememki.O bakımdan satmam.Aksi halde şöyle olur diye düşünüyorum,dinamiti ateşle...Sonrasını allah bilir.

bide şu var 151 rs le 150 zc arasında şunu diyecem

rs modelinde rüzgar için bir siperlik yok havalar biraz serinlediğinde bacaklarınıza direk rüzgar gelicektir (kış kullanımlarında özellikle sorun yapıyor kullandığım için diyorum) ve zc modelinde rüzgar için siperlik var rüzgarı önlüyor daha rahat bir kullanım sağlıyor bu açıdan

2 motoruda hor kullanmadığınız ve bakımlarını yaptırdığınız sürece size iyi bakıcaklardır ama aksi taktirde çok defa yolda kalırsınız...

Ö.Z.€.R;1242961' Alıntı:
Arkadaşım daha 2 gün önce kymco agility125 aldım. Harika bir makine, gidipte çin malına para verme derim, benim tavsiyem bu.
Vay vay vay yeni motosiklet aliyonda abinin haberi yok hayirli olsun ozer kardesim benim.Allah daha buyuklerini nasip etsin ilerde insallah :)

Ama bu tür motorlar hor kullanıldıkca

yedek parca gerektirir:D:)

bu arada bende kymco agility öneririm..

Cok saglam motorlardır kesinlikle tavsiye ederim..

Hatta bir tanıdıgımda kymco agility var sıfır olarak satıyo istersen
ayarlarız onu_?

http://www.sahibinden.com/takasli_s...XQQ10244907WQQpXQQdisplayitem&keyword=agility

Tabi hor kullanırsan yedek parca gerektirir ama illaki hatayı motorcu yapacak deil ya karsıdaki de hata yapabilir onun icin her ihtimale karsı yedek parcası yaygın olan bi motosiklet alınmalı....
Tabi kymco agility de olabilir saglam motor yol fare....

today şehiriçi için çok randımanlı motordur. baco ya katılıyorum şehir içinde hele de bi scooter ile 50 55 km hızdan fazla yapılmamalı.

Kymco Agility 125..

12" tekerlekleri ve sport suspansiyonlarıyla kendi sınıfının en iyi yol tutuşu.

9,4HP ile yine kendi sınıfının en güçlüsü.

Bagaj hacmiylede kullanıcısını mutlu ediyor çünkü fullface bir kask sığıyor bagaja.

100.000km garantisi veren tek firma.

---

Daha ne düşünüyorsun..? :)

Honda beat Scooter için en iyisi diyebilirim.

Ama ucuz olsun demişsin.

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en ucuz suzuki paran varsa suzuki al yoksada suzuki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar