Ucuza Pet Malzemesi İsteyen Buyursun

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce K9 avrupa pet center dan alıp sonra annemin baskıları üzerine 1 hafta sonra çiftliğe geri vermek zorunda kaldığım rottweiler yavrumun parasını çiftlik geri teslim etmiyor :pale: bunun yerine 850ytl lik alışveriş yapabilirsiniz dediler.

Eğer içinizde kedi/köpek vs besleyen ve pet malzemesi satın alıcak olanlar varsa (Petshopta satılan herşey dahil) eğer benimle iletişime geçerlerse K9 avrupa pet center ın standart fiyatlarından daha ucuza temin edebilirim. Alıcağınız şeyin fiyatına göre %20-25 daha ucuza alırsınız.
Örneğin veterinerinizden ekuanuba kuzu etli mamanın büyüğünü 150ytl ye alıyosanız bana söyleyin 115ytl ye alın :wiinkk:

http://www.k9ciftligi.com/ sitesinden hangi ürünü istiyosanız sağ üstteki arama kutucuğuna adını yazarak fiyatını öğrenebilirsiniz :rendeer:

Not: K9 avrupa pet center dan kedi köpek vs hayvan almayı düşünenlere de yardımcı olabilirim %25 indirimli alabilirler böylece ben de tek seferde paramı çıkartmış olurum :p

Onur Serçe
0554 606 34 76

Lütfen haftaiçi saat 14:00 dan önce
Salı-Çarşamba günleri saat 17:00-20:00 arası aramayınız okul veya dersanedeyim. Akşamları saat 19:30 dan sonra aramanız işime gelir :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel düşünce.ama hiç bi zaman ihtiyacım olmıcak:p

Böyle bir indirim alabilecek kadar tanışıklığın ve samimiyetin var ve paranı geri vermiyorlar...Garipmiş:silent:.

İndirim almıyorum sadece iade ettiğim köpeğin parası olan 850ytl yi iade etmediği için 850ytl lik mal alıyorum normal fiyattan. Ve sizlere bunu ucuza veriyorum. Ki böylece ben paramın bi kısmını çıkarabiliyim ve sizler de ucuza almış olun :wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar