Ucuz zincir dişlinin yahnisi

driftim 24 bine geldi ve artık zincir dişliyi değişeyim dedim. İnternetten 600 tlye mh drift zincir dişli seti sipariş verdim. Önceden fark etmemiştim bugün zincir ayarı yaparken fark ettim, gergiler sona dayansa bile zincir tamamen gerilmiyor biraz boşluk kalıyor.
Normalde zincir bollaştıkça gerdirilir en sona gelince değişilir ama benimki yeni olmasına rağmen bol. 128 bakla var bakla mı eksiltsem yoksa tekrar zincir dişli mi değişmek gerek?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Drift'in orijinal zincir bakla sayısı kaç? Eğer 128'in altındaysa bir kaç bakla çıkarmak mantıklı olacaktır.

Drift'in orijinal zincir bakla sayısı kaç? Eğer 128'in altındaysa bir kaç bakla çıkarmak mantıklı olacaktır.
orjinalini bilmiyorum. Motorun adını yazıp zincir dişli seti diye aradım uygun olan bitanesini aldım.
İki çeşiti varmış şimdi kontrol ettim 116L ve 128L
Galiba yanlış olanı seçmişim😄

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
memlekette 600 liraya 2 öğün yemek yiyemiyorsunuz o paraya zincir dişli alıyorsunuz motorunuz ucuz olabilir ama her zaman alabildiğiniz en iyi yedek parçaları almak lazım

memlekette 600 liraya 2 öğün yemek yiyemiyorsunuz o paraya zincir dişli alıyorsunuz motorunuz ucuz olabilir ama her zaman alabildiğiniz en iyi yedek parçaları almak lazım
Valla abi işe git gel kullandığım için çok para harcamıyorum. Zaten yaza yeni motor niyetim var.
Pcxin yanına artık 250 veya daha üstü cc bişey alacağım. Buda bisiklet niyetine duruyor kapıda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkisi arasında Osmangazi köprüsü kadar fark var.
Çok haklısın😄

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Muhtemelen eski karbüratörlü Drift.ler 114 ya da 116 bakla kullanırken yeni nesil Drift L'ler 128 bakla zincir kullanıyor. Dişliler uyum sağlıyorsa zincirden bakla kestirebilirsiniz.

Muhtemelen eski karbüratörlü Drift.ler 114 ya da 116 bakla kullanırken yeni nesil Drift L'ler 128 bakla zincir kullanıyor. Dişliler uyum sağlıyorsa zincirden bakla kestirebilirsiniz.
Bakla eksiltecektim ama ön dişli 16 olanı taktım şuan için sorun çözüldü. Çok gerekirse 116ya düşerim. Yardımcı olduğun için sağol abi

Motosikleti
Hero Dash 125
19 dakika önce başlık açarak. Bu başlığa 4 adet mesaj yazarak ve bir yandan da ön dişliyi değiştirmişsin. Brawooooo 👏👏👏

Bu el pratikliği ve çabukluk ile bence senin bir tamirhane açman lazım ama işte harcanıyorsun be yiğido.

Zincir dişli değiştirecek Güven, Özveri, Tecrübe var ancak kaç bakla olduğunu mu kontrol etmedin, bakla almayı mı akıl etmedin?

Bu zamana kadar açtığın başlıklar ve yazdıkların ortada. Motosiklet modeli de Drift. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar