bütçeme uygun bulamıyorum arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Kuba rx9 nasıl modeldir kullanan ya da tecrübe eden oldu mu ? Ben ve eşim rahatlıkla kullanabilir miyiz ? Boyum 1.83 kilom 88-90 civarı. Yanıtlarınızı bekliyorum.
Ortağımın sitesindeki özel güvenlik görevlisine Küba Dragon 50 mi satmıştım. Sanırım 4-5 sene oldu. Adam 58, karısı 48 kilo. İkiside güvenlik görevlisi ama farklı sitelerde çalışıyorlar. Motorla işe gitmesi 5km. Yürüyerekse yayaya kapalı yollar nedeniyle 8-9 km yi buluyor. Kendisi 3, karısı 2 vasıta değiştirmesi gerekiyor.
Her iki sitede mesailerini aynı saatlere veriyor. Sabah karı koca çıkıyorlar, tın tın önce yol üzerinde karısını işe bırakıyor sonra kendi devam ediyor. Akşam (veya sabah) dönüşleride aynı şekilde.
Karı/koca yaptıkları toplu ulaşım bedeli tasarrufunu hesap ederseniz ciddi rakamlara geliyor.
Memnunmu memnun. Çünkü hız beklentisi yok, karı/koca toplam 110kg şeklinde 3.5 beygirlik motorla tın tın işlerini görüyor.
Sizin taraftan bakarsak 1,83 boyda rx9 cücük kalır. 90 kg siz, 50 kg da eşiniz desek 140kg ağırlık zaten o motorun istihap haddinden fazla. 3,5 beygir sizi yorar.
Üstelik ne tür bir mesafede kullanacağınızıda yazmamışsınız.
Eşinizle kullanmak için Mondial Vulture 150cc
Hatta belki Yuki Afşin 250cc düşünülebilir.
Çinliyede sıcak baktığınız için yazdım bunu. O fiyatlara bulunma şansı olabilir.
Vulture 150cc en uygunu...