Ucuz yollu kaliteli eldiven ve dizlik tavsiyesi istiyorum

Dün itibari ile nolan n86 kask ve richa montumu aldım fakat richanın eldivenine 70 avro veremedim kusura bakmasınlar :) TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ UCUZ YOLLU KALİTELİ BİR YAZLIK ELDİVEN VE DİZLİK TAVSİYESİNİZ VARMI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

şöyle söylim ucuz ama kaliteli yoktur. fiyat düşük ise kalitede düşüktür. ama fiyatına göre kaliteli aranabilir. bütçenize göre sitemize reklam veren firmalara bakabilirsiniz. ben 4rider yazlık deri eldiven kullanıyorum. 2014 eylül başında aldım memnunum. 90 tl miydi neydi tam hatırlamıyorum. dizlik yerine bence pantalon bakınderim. bedeninizi bilmiyorum ama pantalon daha koruyucudur dizliğe göre en azından popo üstü düştüğünüzde veya süründüğünüzde sizi dizlikten daha iyi korur.

Ucuz yollu dediğiniz ?

50 tl ile 100 tl lik eldivenlerin arasında bile fark var epey.

Ben geçenlerde venom marka, mafsallı dizlik aldım 50tl ye gayet sağlam ve kullanışlı bi ürün. Tavsiye ederim.

Ucuz yolludan kastınız nedir ?

Lütfen net bir fiyat belirtin ona göre yardımcı olalım.

Ben 100 tl ye dizlik aldım axo mu ne borç u vardı motorcunun karşılıga aldım. İdare eder eldivenler i 60 tl ye yazlık aldım ama yazın koruyor kışın hiiçç korumuyor. yerle temas ettiğindede sanmıyorum korusun. Alacagın üründe 3 5 e bakma ben 100 tl den kaçtım o an şimdi 120 tl lık alıcam etti sana 180 tl daha zararlı çıktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar