Ucuz yollu elcik isitma

Merhaba arkadaslar.

Malum soguklar bastiriyor. Ben de motoruma bir elcik isitma takayim diyorum. Maksat kisi cikarsa yeter. Aliexpresste 2 adet model gordum. İlki su: http://s.aliexpress.com/RBzAjURj

Acaba aranizda boyle bir sey kullanan oldu mu?Cok mu dandik olur?

Cok dandik olur derseniz de soyle bisey buldum: http://s.aliexpress.com/muuMz6Zz

Bu veya benzer modellerde elcik isitma kullananlardan tavsiyelerini bekliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kalem pil ile çalışanı var aslında o daha mantıklı hemde daha ucuz
20$ kargo dahil

http://s.aliexpress.com/iQFVVJzY

bir de bu pilli olmasinin bir eksisi de uzun yolda sikintiya yol acacak olmasi diye dusunuyorum. direkt akuden beslenmesi bana daha mantikli geliyor. siz normal elcik isitmalarla sorun mu yasadiniz daha once? genelde herkes memnun oldugunu soyluuor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Elcik ısıtma bana pek mantıklı gelmedi. Bence gerek yok gibi. Bu benim kendi yorumum.Motora binince bir taraflardan rüzgar gelecek bir taratlardan sıcak. Hiç denemedim.

elcik ısıtma kesinlikle kullanın. gerçekten gayet işe yarar oluyor. her motoruma takıyorum, daha pcx'e takma fırsatım olmadı ama kış geliyor şu aralar takıcam. :)

ben alttaki linki öneririm. elcikli olanı. türkiyede aynısını 50 tlye falan satıyorlar. 45 tlyede var. o kadar kargo beklemek istemezsen diye dedim :)

Bu eldivenlerin görünüşte herhangi bir koruması gözükmüyor. Kaza oranının daha fazla olduğu kış aylarında korumanın daha gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden ben bu eldivenleri listeme bile almazdım. Elcik ısıtmalarına gelince ilk linkteki rezistansı elciğin üstüne yapıştırıp makaronladıktan sonra üstüne elcik püskülü gibi birşey takılıp görüntü gizlenebilir. Ama direk kendinden ısıtmalı elcik alısan daha orjinal görünür ve sırıtmaz.

Aliexpress'te satılan resistans şeklinde olan ve elciğin üzerine sarılan ısıtmaların ömrü en fazla 1 sezondur.Öbür seneye yaprakları değiştirmek gereklidir,nası üretiyorlarsa tek sezon idare ediyor ikinci sezon ısıtmamaya başlıyor.2. linkteki elciklerin içine gömülü ayarlı olanları test etmedim ancak çok kaliteli olacağını düşünmüyorum.Onlar da 2 sezon dayansa zaten maliyetini fazlasıyla kurtarmış ve işimizi görmüş olur.Eldiven şeklinde olanlar motor için uygun değil gibiler.Çünkü normal kar eldiveni gibi gözüküyorlar,yolda hızlandıkça içine çokça rüzgar alacaklar ısıtması verimsizleşecek.Daha çok yolda yürürken takmalık şeylere benziyolar.
En kesin çözüm kaliteli elcik ısıtma uygulaması yaptırmak.Oxford veya Daytona gibi.Eğer bütçe yetmiyorsa ilk ilkteki sargı gibi olanlardan 2-3 adet alıp,bozuldukça yenilemek.Bu sene 3.defa yenilemesini yapıcam.

İlk linkteki 2 dolarlık olanı geçen sene motoruma taktım. 2 ayda bozuldu. Söktüm attım. Bir daha da takmam. ikinci linkteki denenebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar