Ucuz Yırttık

Bugün öğlen saatlerinde ikitelli organize bölgesinde transitin teki beni biçti ve görmesine rahmen ben yerde yatarken hiç bir şey olmamış gibi devam etti. düşerken plakasının sonunu görebildim 1109 şükürler olsun kask ve ceketim vardı fakat korumalı pantolonu giymemiştim dizim ve bileğim kötü durumda böyle şerefsizlerin Allah belasını versin kazaya bir şey demiyorum adı üstünde kaza ama göz göre göre beni yerde bırakıp gitti ya Allahından bulur inşallah Aman arkadaşlar kısa mesafe felan demiyim özellikle kasksız sakın ama sakın yola çıkmayın

Dostum CBR'yi yeni aldın, sende birşey yokmuş, CBR ne durumda?

Geçmiş olsun, Allah korumuş... Bölgede kamera var mıydı, dikkat ettin mi..?

Dostum CBR'yi yeni aldın, sende birşey yokmuş, CBR ne durumda?
abi Allahtan cbr 500 le yapmadım 250 lik daelim maxi scoterım var onunla yaptım cbr la yapsaydım zaten herhalde durum farklı olurdu daha 3 günlük makina içim cız ederdi elbette cana geleceğine mala gelsin ama malda canın yongası

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

Geçmiş olsun, Allah korumuş... Bölgede kamera var mıydı, dikkat ettin mi..?
kamera gözükürde yok polis zabıt felan tuttuda çokta tınlamadı açıkçası olan bizim motora oldu anlayacağın

Geçmiş olsun,ciddi bişey olmaması sevindirici,ama böyle arsızlar var ne yazıkki.Allah'ından bulsun...

Geçmiş olsun,cbr 500e birşey olsaydı biz sizden çok üzülürdük :D

Allahtan scooterla olmuş o cbr'ın grenajına çizik geldiğini söylesen ben burda derde tasaya düşerim. Geçmiş olsun...

Büyük geçmiş olsun, Allah daha beterinden korumuş. İkitelli sanayi bölgesi oturduğum bölgeye yakın ve ne yazık ki aslında biraz yobaz beyinli insanlar fazla oluyor, insana verilen değer o bölgede pek yoktur :( Geçmiş olsun tekrar, umarım hızlı bir şekilde iyileşirsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trafıkte kendınden baskasına guvenme cok gecmiş olsun git bi sadaka ver. o.çler benide bazen sıkıştırıyor allahtan altımdaki 600 lükte kaçıp gidiyorum hemen yoksa götüme kadar giriyor bazı yavşaklar bende uzuyorum hemen

Büyük geçmiş olsun. Kesinlikle bu işin peşini bırakmayın. şikayetçi olun, kayıtlardan aracın bulunması çok kolay. Çarpıp kaçma zaten suçtur kanun gereğini yapar. Aslında tüm motorcu arkadaşlar kanuni haklarını bilmiyorlar ve işin peşini bırakıyorlar. Haklıysanız sonuna kadar takipçi olun ve olayı sonuçlandırın. Yapanın yanına kalmasın.

geçmiş olsun.
başkalarının gözünde değerimiz bu kadar arkadaşlar, ona göre temkinli gidelim.

geçmiş olsun. plakının sonu da olsa yer zaman marka ve model ile de gerekli şikayette bulunabilirsiniz. kamera görüntülerine kadar araştırabilirsiniz biraz ısrarla.

geçmiş olsun hocam olayın peşini bırakmayın diycem ama polis ne kadar ilgilenecek bilemiyorum... kamera şart...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar