Ucuz tulum önerilerinizi bekliyorum

Dostlar selamlar yakın zamanda cc yükseltmeyi(2008-2011 arası CBR 1000RR) düşünüyorum ve şuanlık deri montla idare ediyorum. Acaba bana ucuz yollu böyle dışarıya çıkık dirsek korumalı ve deri olarak önerebileceğiniz tulumlar var mı? Bütçem 2000₺'yi geçmeyecek şekilde NOT: bu aşağıdaki alpha da var sanırım, TR de bulamadım ama fiyatı 2000₺ civarı olarak görmüştüm biryerde. Önerilerinizi bekliyorum, her türlü öneriye açığım. Fotoğraftaki tulumun ismi: RICHA ASSAULT 1 PIECE LEATHER SUIT

Son düzenleme:
sizce ortalama ne kadar lazım? fiyat konsuna pek hakim dğeilim bu konularda. İlla dainese alpinstars olmasına gerek yok marka önemli değil benim için

Marka önemli değil zaten de sertifika olması lazım. Onların da en ucuzu 2500 TL idi. Ondan sonra takip etmeyi bıraktım zaten.

Sertifikalı= X şiddetinde bir kuvvete dayanabilir, ölçüm yapılmış.
Sertifikasız= X şiddetinde bir kuvvete dayanabilir de dayanamayabilir de, ölçüm yapılmamış.

Bu dediklerinize nerden bakabilirim? Hala 2500tl civarıysa kaçırmadan alayım.

arlennes in tulumlarına da bakın isterseniz. Malum sitede satanlar vardı bir ara sıfır olarak

Hocam peki bu fc-moto sayfasından yurtdışından hiç alanınız oldumu? Vergi dahil istediğim tulumu 2.500₺ civarına buldum, yorumlarıda iyiydi. Siteden hiç alışveriş yapan arkadaş oldumu? Bir türk arkadaş video çekmiş ama 2 yıl öncesinden kalma

Önce kalın yazmayı bırakın ki rahat rahat okuyabilelim. FC-moto güvenilirdir. Ama ürün değişimi, iadesi vs sıkıntıdır.

Yurtdışından alsanız da vergi sebebiyle fiyat Türkiyedekilere yakın olur. Ben 2 parça kondisyonu 0 a yakın Italyan marka deri tulumu 900 liraya almıştım sahibindenden 2. El olarak. 2. Ellere bakarsanız söylediğiniz fiyatlara çok çok iyi tulumlar bulabilirsiniz daha ucuza da güzel tulumlar mevcut.

Son düzenleme:
ben parçalı almıştım 2. el sahibindende bulabiliyorsun iyi bi pazarlığa bayağı bir ilan var belki düşürebilirsin

Tamamdır, hepinize teşekkür ederim, ayrıca kalın yazmıyorum font böyle.

Impact mi bu?

Değilmiş. Sonuçta farketmez. Fontun kendisi de olsa kalın sonuçta :).

2. el tulum veya deri pantolon alan arkadaşlar, bu malzemeleri nasıl temizliyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar