Ucuz çıkma parçalara ihtiyacım var

arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum. Benim de 250 cc lik cruiser tip motorum var. Özel yapım işine giriyorum ve ilk özel yapım motorum kendi motorum olacak. Ucuz çıkma parçalara ihtiyacım var. En önemli parca ise kalın telli jantlar ve ön maşa.. Tanıdıklarınız varsa veya siz bulabilecek gibiyseniz haber verin lütfen sağolun....

ozel yapim isine gireceksen,
benim tavsiyem, otur tasarla, yaz ciz, sonra parcalari kendin yaptirt ozel olarak.
Baska baska motorlardan cikma parcalar alip toplarsan, frankenstein motor elde edersin anca :)

Sahsi gorusumdur....

ozel yapim isine gireceksen,
benim tavsiyem, otur tasarla, yaz ciz, sonra parcalari kendin yaptirt ozel olarak.
Baska baska motorlardan cikma parcalar alip toplarsan, frankenstein motor elde edersin anca :)

Sahsi gorusumdur....

parça yaptırmak çok maliyetli bir iştir.
önce kafada konsepti çizip ihtiyaçları belirlemeli.
kalın telli jant ebat nedir?? maşa derken?? senin maşanın nesi var, uzun maşamı istiyorsun. alacağın maşanın bağlantısı senin motora uyar mı?
çok para harcayıp çinli motordan şekilli aletler çıkarıp pişman olanlar tanıdım ankarada.
motosiklet özelleştirmek güzeldir.
ama öncesinde şu sorular cevap bekler;

ne kadar para harcayabilirim?
değer mi?

arkadaşlar görüşleriniz için teşekkürler..

bütün tasarımlarım hazır..
birçok parçayı da kendim yapıcam zaten ama ön maşa maliye ist

hesaplarıma göre kanuni caracal veya tiger maşası işimi görüyor.. tekerlek ler de kawasaki vulcan ın arka tekeri mondial mct 250 nin de ön tekeri olarak düşündüm. Hepsinin hesabı kitabı tasarım üzerinde yapıldı.. sadece bu parçalar gerek. ama sıfırları çok pahalı. Yani anlıcanız cahilce bir işe girişmiyorum. geri kalan parçaların tümü el yapımı olcak

Hepinize teşekkürler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bu konuda" acil" bir durum göremedim.

Abi öncelikle bir işe kalkışıp kararını vermişsin hayırlısı olsun ama şunu gözardı etme lutfen hesapladıgından daha fazla maliyet, zaman, vucut yıpranması, bekleme süresi ve hiç istenmeyen bir motorun ortaya çıkması gibi durumlarla karşılaşman olağan.Bence motorlara modifiye yapılırken küçük rütüşlar yeterli olucaktır diye düşünüyorum, hem satarken orjinalliğini yitirmiş olur hemde kaza&arıza halinde buyuk ugraslar çıkarabilir, fikrimi beyan ettim inş. tekrar düşünürsün, saygılar...

Tasarimini ve aranan parcalari gorsel olarak burda paylasir isen belki daha hizli sonuca ulasirsin.

Bende sana veya motoruna birşey oldu zannettim.. Modifiyenin acilimi olurmuş. ağırdan takılıcan böyle işlerde. hafta sonra sakin sakin. sanayide üç beş çıkmacı ile Enseye tokat,.... olacan.. bir spral bir kaynak makinası takım çantası felan iki üç beş sprey boya yap kafana göre.

acele etmemin sebebi bunu yavaş yavaş iş haline dönüştürme planım olması.. Bu motor bittiğinde yenilerini de yapıcam bu yüzden parçaları nekadar çabuk bulursam okadar ii..
ayrıca özel olarak yapacağım parçalarda veya boya yapımında sıkıntım yok atölyemde he türlü alet var. Maşayı kendim de yapabilirim tabi ama maliyetli oluo...
teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar