- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çocukluğumuzda hep uçururduk ya hani
genelde 80 ve 90 lı yıllarda yapılırdı.
ben hem izlemesini hemde uçurmasını severdim.
sonraları kartal şeklinde hazır uçurtmalar çıkmıştı ama onlar çok yükseğe çıkamıyordu.
Biz kendimiz tahtalarla büyükçe hatta boyumuzca uçurtmalar yapardık.
onlar gökyüzünde çok yükseklere çıkabiliyordu.
bir keresinde ip kopmuştu kaybolmuştu . bazen uçurtmanın kuyruğuna jilet takıp rakip uçurtmaları düşürmeye çalışırdık. neydi o günler.
Bu yüzden diyorumki ;
boş kırsal alan veya sahil alanlarıda müsait olur. alalım uçurtmalarımızı uçuralım . motosikletlerimizle gidelim . örneğin rivada uçurabilirmiyiz uçurtmalarımızı? çocukluğuna dönmek istemezmi kimseler?
ne diyosunuz?
böyle bir etkinlik sadece hayalmi olur? her türlü fikir ve görüşleriniz değerlendirilir.
genelde 80 ve 90 lı yıllarda yapılırdı.
ben hem izlemesini hemde uçurmasını severdim.
sonraları kartal şeklinde hazır uçurtmalar çıkmıştı ama onlar çok yükseğe çıkamıyordu.
Biz kendimiz tahtalarla büyükçe hatta boyumuzca uçurtmalar yapardık.
onlar gökyüzünde çok yükseklere çıkabiliyordu.
bir keresinde ip kopmuştu kaybolmuştu . bazen uçurtmanın kuyruğuna jilet takıp rakip uçurtmaları düşürmeye çalışırdık. neydi o günler.
Bu yüzden diyorumki ;
boş kırsal alan veya sahil alanlarıda müsait olur. alalım uçurtmalarımızı uçuralım . motosikletlerimizle gidelim . örneğin rivada uçurabilirmiyiz uçurtmalarımızı? çocukluğuna dönmek istemezmi kimseler?
ne diyosunuz?
böyle bir etkinlik sadece hayalmi olur? her türlü fikir ve görüşleriniz değerlendirilir.