üçümüzde hatalıyız, ama olan bana oldu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese çok teşekkür ederim, bana ilk defa araba değiyiyor, genelikle tır kamyon dolmuş :silent: araba daha tehlikeli inanın bana, tır bana değidiğinde ben düşmedim arkamdaki bilgisayar kasası düşmüştü, arabalardan korkuyorum artık.

geçmiş olsun sema dikkat et kendine...mert bizim fazer mertmi bu arada sadece merak...neee motorda bilgisayar kasasımı taşıyodun...:cyclopsan

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ya bu aralar nedir bu böyle anlamadım. Ne kadar çok olay olmaya başladı. :salut: Çok geçmiş olsun. :rendeer: Allah tekrarını göstermesin hiç birimize...

Dün 23 nisan, malum herkes tatil yaparken bense çalışıyordum, özel sektör böyle demek ki çocuk bayramından anlamazlar. neyse ki saat 16:00 da paydos ettik. Verilmiş sözüm vardı joy ride team la görüşmeye gidiyordum, ama üstümde bir halsizlik isteksizlik vardı tabi nedeni belli olmayan şeylerden dolayı, yolda tam gidiyordum maltepe sahilinde sağolsun yunus arkadaşlarım 1 senedir tanışıyoruz her geçtiğimde bir şeye ihtiyacım varmı diye hemen koşa koşa yardıma geliyorlar, orda bekledim aradılar nerdesin diye iyi hadi görüşelim derken arkadaşım Mert Bostancıda beni beklediğini fark ettim, acele acele gittim Bostancıda oturduk hoş sohbet derken joy ride team aklıma geldi. haydiii bu sefer oraya fırladık, tam yolda gidiyorum bağdat caddesinde bir tedirginlik ve huysuzluk vardı üzerimde, sağdan geçmeye çalışıyorum, trafik berbat, sağda park etmiş taxi solumda gitmek bilmeyen bir renalut neyse ben geçiyim aradan derken solumdaki şahıs çok hafif gaza basınca beni itti sağa yani park etmemesi gereken taxi ye yattım. sol bacağımın sıkıştığını anladım, soldaki araba nerdeyse üstümden geçiyordu, sesi fark edince durdu. indi arabadan ben de motosikletçiyim dikkat edin dedi hatalıyım dedi özür diledi. Ordan taxi şöförü celelendi mi? Mert az kalsın adama dalıyordu, ama malum adam para istiyor. Neyse ki haloldu her şey ama çok güzel fırça yedim Mertten :) ama sonra anladım ki sağımdaki solumdaki ve ben hatalıyız. Ders oldu bana aralardan geçmeyeceğime kandım. çok şükür bir şey yok ama olmasaydı keşke.

geçmiş olsun diyim tekrar kalabalık trafik yoğun stres oluyor bazen böle ufak tefek şeyler

hepiniz hatalıydınız tek haklı bendeim :D

neyseki tatlıya bağlandı en kötü kazamız böle olsa keşke Allah beterinden korusun

geçmiş olsun sema dikkat et kendine...mert bizim fazer mertmi bu arada sadece merak...

1.Evet bizim Mert, sanırım yazacak oda, ama kendini zor tutuyor, dün akşam demediğini bırakmadı ateş böceğim :) oda olmasaydı herhalde o piskoloji ile oturur ağlardım kaldırımda.

2. Taşırız biz, hatta ben scooterımla 150 kiloluk adam taşımıştım.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun umarım en kötü kazanız bu olur da bir daha bu da olmaz ...
Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun valla üzüldüm şimdi:: Dikkat Etmek gerek ya..Gerçi Bide Şöyle bi Durum Var Ne zaman insanın içinde bi sıkıntı olsa malum mu oluyor nedir ? Böyle olaylar Basına Gelior.. Herneyse umarım Kimsenin Basına GElmes Su Kazalar...

geçmiş olsun sema dikkat et kendine...mert bizim fazer mertmi bu arada sadece merak...neee motorda bilgisayar kasasımı taşıyodun...:cyclopsan

benim ben panic yokk :p

ya bu bayan böle işte kendi yetmiyo arkaya pc kasası atıyo :cherry:

tekere daha iyi geliyo heralde arkaya kasa atınca :queen::queen:

:) Teker kim ben kim, ama Rapsolu aldığın an öğreteceksin bana.

geçmiş olsun buna benzeyen bir kaza da ben yaptım ama sen kadar şanslı değildim ayağım şuanda alçıda :) DİKKATSİZ TOROSCU YAKTIN BENİ..:D

heee ok o zaman tahmin etmiştim...zaten başkada mert yokya MT'de oda ayrı konu...:cherry:

:) Teker kim ben kim, ama Rapsolu aldığın an öğreteceksin bana.

birileri fena gaza gelmiş sankim......:mrgreen:

Arkadaşlar şaka bir yana çok çok dikkat etmeliyiz,biliyosunuz heran kellemiz koltukta. :pale:

Son düzenleme:
heee ok o zaman tahmin etmiştim...zaten başkada mert yokya MT'de oda ayrı konu...:cherry:

birileri fena gaza gelmiş sankim......:mrgreen:

Arkadaşlar şaka bir yana çok çok dikkat etmeliyiz,biliyosunuz heran kellemiz koltukta. :pale:

:) Evet çok fena, ne yapsam acaba? ben en iyisi geceleri çıkıyım caddeye.

büyük geçmiş olsun,ucuz sıyırmışsınız, allah tekrarını göstermesin

HRC

öncelikle geçmiş olsun, psikolojik, duygusal veya fiziksel açıdan kendimizi iyi durumda hissetmediğimiz zaman motosiklet kullanmamaya çalışalım bence, mesela ben böyle durumlarda ya çok agresif yada aşırı pasif kullanıyorum, dikkat dağalmasıda cabası, dolayısı ile ikiside tehlikeli oluyor duruma göre.

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun valla daha dikkatli olursun artık umarım P=))

bence tek hatan taksiciye dalmamak olmuş :D geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur

cok gecmıs olsun daha cıddı durumlar ortaya cıkabılırdı ucuz atlatmıssın...allah kımseye kaza bela vermesın...

üzüldüm, geçmiş olsun arkadaşım

Geçmiş olsun. Tecrübe edinmiş oldun. Allah tekrar kaza bela göstermesin...(kimseye)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar