Ucretsiz yag degisom kampanyasi var

Saygıdeğer forum arkadaşlarım,

Yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara selam olsun.

İşin doğrusu Kardeşimin MT09 siparişinin ne aşamada olduğunu öğrenmeye gittiğim, Ataşehir Yamaha Anadolu da gördüğüm bir kampanyayı paylaşmak istedim.

Ancak beni şaşırtan yorumlar gördüm :)

Neyse, benim motorsikletim 2,6 lt yag aliyor.
Yag = 25 Tl x 2,6 = 64 tl
filtre = 20 tl

Toplam = 84 tl.

istenen bedel 60 Tl.

Saygıdeğer arkadaşlarım, sormanız gereken, "80 kusur tl lik işlem için neden 60 Tl isteniyor?" olmalıydı.

Küçük cc li motorlar için birşey demiyeceğim. Onlar hesabını yapsınlar. İşlerine gelmiyorsa zaten ilgilenmezler.

Saygıdeğer forum arkadaşlarım,

Yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara selam olsun.

İşin doğrusu Kardeşimin MT09 siparişinin ne aşamada olduğunu öğrenmeye gittiğim, Ataşehir Yamaha Anadolu da gördüğüm bir kampanyayı paylaşmak istedim.

Ancak beni şaşırtan yorumlar gördüm :)

Neyse, benim motorsikletim 2,6 lt yag aliyor.
Yag = 25 Tl x 2,6 = 64 tl
filtre = 20 tl

Toplam = 84 tl.

istenen bedel 60 Tl.

Saygıdeğer arkadaşlarım, sormanız gereken, "80 kusur tl lik işlem için neden 60 Tl isteniyor?" olmalıydı.

Küçük cc li motorlar için birşey demiyeceğim. Onlar hesabını yapsınlar. İşlerine gelmiyorsa zaten ilgilenmezler.

bedava bence ayrıca motoru servisinde bakım yaptırıyorsun garanti bozulmuyor senden yağa lt si 45 tl (örnek olarak honda da motul 300 v yağın litresi 60 tl ) saati 50 tl işçili yazsa artı kdv dese yine yaptıracaksın yamaha Anadolu bayi yi (sahici tech 90 ında sahibi aynı zamanda zaten yeni açıldı )tebrik ediyorum güzel kampanya yapmış

kendim değiştiririm diyen arkadaşlar pahalı motorları olunca garantiyi bozup kendi değiştirsin o zaman da görelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar