Ücretsiz Kask İsteyen Var Mı ?

Doğru okudunuz arkadaşlar.Askere gidiyorum bu pazar allah izin verrise.Bu nedenle çok az kullanılmış kaskı mont ve dizliklerimi satılığa çıkarmıştım okadar komik teklifler aldım ki sonunda kaskı bi arkadaşa hediye etmeye karar verdim.Motorcu camiasına bi faydamız olsun :)
dscn0250gh0.jpg

İsteyen arkadaşlar buraya yazsın gelip alacak arkadaşlara verilecektir.

kaskım yok aslında olabilir abi nerede oturuyorsun :)
Fuardan aynı kaskı alıcaktım ama parayı denkleştirememiştim...
Ücretsiz olmazda, bir miktar karşılığında alabilirim...

Son düzenleme:
gerçekten alacak durumu hiç olmayan bi arkadaşımızın işine yarar inşallah.

benim var kaskım. :) olmayana ver ama esastan da olmayan alsın arkadaşlar. :)

Helal olsun diyorum. İşine yarayacak birisi alırsa tam süper olur.
ben böyle bir karar alacak olursam birgün,kesinlikle kakı elime alır sokağa çıkar ve motosiklet üstünde olan ama kaskı yok yada gerçektende çok basit ve kötü olan birine hediye ederdim

Aynen böyle yoldan geçen kasksız bir sürücünün kafasına geçir güle güle kullan de. :) Bu arada askerden dönünce motora binmeyecek misin??

Son düzenleme:
gercekten iyi olur gecende aldıgım çin malı kaskım kırılmıştı eger bana verirsen sevinirim

Doğru okudunuz arkadaşlar.Askere gidiyorum bu pazar allah izin verrise.Bu nedenle çok az kullanılmış kaskı mont ve dizliklerimi satılığa çıkarmıştım okadar komik teklifler aldım ki sonunda kaskı bi arkadaşa hediye etmeye karar verdim.Motorcu camiasına bi faydamız olsun :)
dscn0250gh0.jpg

İsteyen arkadaşlar buraya yazsın gelip alacak arkadaşlara verilecektir.

Bence harika bir karar almışsın:cat:

ben böyle bir karar alacak olursam birgün,kesinlikle kakı elime alır sokağa çıkar ve motosiklet üstünde olan ama kaskı yok yada gerçektende çok basit ve kötü olan birine hediye ederdim:wiinkk:
nasıl fikir ama.....bu sayede gerçektende ihtiyacı olan birine vermiş olur ve de hayır dualarını alırsın.

Sana şimdiden hayırlı teskere almanı dilerim:rendeer:

hayırlı tezkereler...motorum yok arada bi artçı geziyorum :) düşüncen için teşekkürler..

Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
honda.cbr.125, muhammed21, D C R, fatihsevim, scarface5, Özer, -BSI-, erman_erkan, ARCHANGEL

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gideceğin yer belli oldu mu?

oun dışında gençten bir arkadaş geçen başlık açmıştı. fazla giysisi olan bana satabilir mi diye. ama bildiğim kadarı ile ayıracak çok parası da yoktu. ona bakındım. bulursam nickini veririm sana.

teşekkürler inşallah gerçekten ihtiyacı olan arkadaşımıza verirsin çok şükür benim var :)

şaka falan olmasın bu..eğer değilse; ihtiyacı olan birine gider inşallah..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı teskereler kardeşim...

ben yakın zamanda motor alıcam..balıkesırde oturuyorum kargo parasını ben oderım abı bna wermek ıstersen..:wiinkk:

Helal olsun diyorum baskada bısı demıyorum...Umarım gercekten ıhtıyac sahıbı bı arkadasa gıderrr ogle 2. kask olarak artcısına falan ısteyen bırıne gıtmezzzz

Daha nereye düştüğüm belli değil cuma günü belli olacak inşallah pazar akşamıda sınavdansonra yola çıkıyorum allahın izniyle.Bu arada msn den ulaşıp ücret teklif etmeyin arkadaşlar para istemyiorum.Askerden gelince tabiki tekrar motor alacağım yamaha dragstar düşünüyorum zaten racing kaskı chopper cıyı bozar dimi :p

Çok güzel bir davranış,tebrik ederim... Bende motorumu satarken 2 kask birden verdim sattığım arkadaşa. Bi de baskı yaptım,eğer takarken görmessem ruhsatı devretmem diye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar