Ücretsiz Kask Çekiliş Sonucu

1 hafta önce açtığım konunun bugün çekilişini gerçekleştirdim.

Önceki konuda katılım şartlarını belirtmiştim.
Katılmak isteyen Berkut ŞENTÜRK / Bursa şeklinde yazmsı gerekiyordu.

Bunu belirtmeme rağmen aldırış etmeyip '' İnşallah bana çıkar '' dan başka bir şey yazmayanlar olmuş. Bu kişileri çekilişe dahil etmedim.
Herkezin yapıp 2-3 kişinin bunu dahi beceremediği ortamda hakları olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Neyse uzatmayalım. Sonucun resmini koyayım.

Çıkan kişiye birazdan özel mesaj atacağım. Eğer 1 hafta içinde geri dönüş yapmaz ise yedek talihliye geçecektir sıra. İyi günler. Hayırlı olsun.

Hayirli olsun :) daha çok hevesleniyor insan böyle :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------

İnş bana kalır da diyemiyorum ama çok heveslendim.inş kime hayirli olacaksa ona kalsin diyim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

Çok konustum sanirim farkindayim amainsan kucuk şeylere bile mutlu oluyor :) bana gelirse eğer evdekiler de şaşirir çünkü kaski şimdiden almak istiyordum hoşlarına gider :))

ne güzel bir paylaşım :rendeer: ,keşke herkes elindeki kullanmadığı eşyaları ihtiyacı olanlara bu şekilde verse.

Sevinsem mi uzulsem mi anlamadım :) ama ben gerçekten çok istiyordum

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------

Maddi olarak degil manevi olarak beni çok iyi yapar :)

Şimdi gördüm mesajı cevap yazdım arkadaşlar . Talihli benim . artçı kaskım yoktu onun için istiyodum .
Motoru olup kendi kaskı olmayan bi arkadaş varsa hakkımı devredebilirim .

Usta yedekte benim :) motor hazir yani adamla anlastim Cbr 125icin 2ay sonra aliyorim kaskim yok su an sana acil lazim değilse yedek olan bana aktarabilirseb mutlu olurum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------

Motorum henüz yok ama aadamin motoru perte cikmassa 2ay sonra cikarsa ya 0 yada başka 2.el alacagim :) yüzde 99,9 inşallah.en kotu ihtimal bende başkasına yollarim.genciz bi yardim iyi olur :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------

2ay diye niye soran olursa havalar soğuk alip garajda 5ay yatırmak istemedim hazirana kadar. Şimdi 3ay yatacak insallah

Kesinlikle hak yemem bana verin demiyorum ama iihtiyaci yoksa ihtiyacı olan birine daha iyi olur

Şimdi gördüm mesajı cevap yazdım arkadaşlar . Talihli benim . artçı kaskım yoktu onun için istiyodum .
Motoru olup kendi kaskı olmayan bi arkadaş varsa hakkımı devredebilirim .
Son karar senin eğer devretmeyeceğim diyorsan en yakın zamanda kargolayacağım.

Son kararın ?

Kazanan kişi zaten şansıyla kazanmış devire bence gerek yok o kişi almalı.Yedek arkadaş çok heveslisinde motorun yokmuş arkadaşın motoru mevcut bence kazanan kişide kalmalı kask.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar