!!!ücretsiz egitim sürüşü!!!

arkadaslar slm benım 3 sorum var

1.ben ücretsiz yada cazip,hesaplıda olabılır egitim suruslerıne katılmak ıstıyorum izmirde oturuyorum ama araştırmlarımda pek bi sonuca varamadım sızın bıldıgınız eğitim yerlerı varmı??? bu yaz motor alıcam direk motora atlayım trafik canavarı olmak ıstemıyorum :D

2.bu eğıtım suruslerıne katılmanın kuralları ne??? a2 ehiyet olması gerekıyomu(bende yok)

3.bende şuan b ehlıyet var ve a2 almak ıstıyorum kurs parası hariç kaç para vericem saglık parası+banka parası+sınav parası+kart parası+trafık ???? yani bana maliyeti ne olur kurs ücreti hariç???

3. sorunu yanıtlayabileceyim.

b avr ise 12 için sadece 20 motor sorusunda sınava giriyorsun.

200 tl kurs ücreti ( kurstan kursa değişebilir.) bunun ıcınde sınav parası. sağlık raporu. dahil.

70 tl trafike harç.
35 tl. ehliyet kartı için.

2009 ayına girerken fiyatlar attıysa bilemicem.

bızım burda 50 tl kurs ucretı
yanı
kurs ucretı 50
saglık parası 35(dersek)
sınav parası 35(dersek)
tarfık harcı 70
kart ücreti 35

TOPLAM 225 GELCEK ...

tesekuurler vasco pekı 1 ve 2 sorularımda benı aydılatacak olan varmı???

bide en yakın a2 sınavına gırmek ıstıyorum tarihi nezaman acaba ?

Son düzenleme:
50 tl bu ne yaa yakında üste para verecekler heralde :cherry:

abicim bu kurs ucretı sadece b olup a2 alacak olanlar ıcın cunku ders verılmıyor! kurslarda....

sadece direksıyon dersi veriyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yükseliş hondanın eğitimleri var diye biliyorum ayrıca izmirliyim demişsin ALSANCAK SÜRÜCÜ KURSUNA bi uğra derim orada ÇAĞTAY arkadaşımız sana yardımcı olacaktır eyerki hala oradaysa....

Ben hondanın eğitimine gittim 2 gun 280 tl, a2 ehliyetinin olmasına gerek yok.
Beleş eğitim veren varsa banada haber verin:)

bence motoru olan bir arkadaşını bul koy benzini öğretsin bide yemek ısmarlarsın helalleşirsiniz en iyisi o olur.motor almak isteyen bi arkadaşım var ben kendi motorumda öğreticem ona para flnda almıcam..bnce sende yakınlarında iyilik sever birini bul.motorcular birbirilerine iyilik yapmayı severler

Ben hondanın eğitimine gittim 2 gun 280 tl, a2 ehliyetinin olmasına gerek yok.
Beleş eğitim veren varsa banada haber verin:)

birader seni sevdim. al motorunu gel. eğitimini vereyim para mara istemem dua et yeter:mrgreen:

bir şartım var o yeni silvercı arkadaşınıda getir. sürüş öğrensin abisinden.:mrgreen:

bende motora baslamak istiyorum egitim almadan baslamanın sonunda basıma gelecekleri düşündükçe vazgecer gibi oluyorum bazen...hondanın egitim kursları bi üç aylık süre boyunca doluymus gerçi daha ehliyetimi almadım ama...yakınlarda motorcu bi arkadas bulmaktan baska care yok herhalde...

o zaman yardım edelim

ŞÖYLE BİR TEKLİFİM VAR SİZE MOTOR KULLANMAYI ÖĞRENMEK İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLALIM O ZAMAN İSTERSENİZ HAFTA SONU YER, GÜN VE SAAT VERELİM GELEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞALIM. GÖNÜLLÜ OLAN VARSA VE GELMEK İSTEYEN VAR İSE METNİ YANITLAYALIM.

SAYGILARIMLA....
Bulut ÇULLU[/B]

Son düzenleme:
ŞÖYLE BİR TEKLİFİM VAR SİZE MOTOR KULLANMAYI ÖĞRENMEK İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLALIM O ZAMAN İSTERSENİZ HAFTA SONU YER, GÜN VE SAAT VERELİM GELEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞALIM. GÖNÜLLÜ OLAN VARSA VE GELMEK İSTEYEN VAR İSE METNİ YANITLAYALIM.

SAYGILARIMLA....
Bulut ÇULLU[/B]

memnuniyetle gelirim. eğitim vermeyi düşünen arkadaşlar kendileri daha önce eğitim almışlar ise daha faydalı olur kanısındayım. erol koçan-bornova-izmir

istanbul için de bir organizasyon yapılsa :) motorların benzin depolarını benim gibi acemi arkadaşlar doldurmaya razıdır heralde :)

bide en yakın a2 sınavına gırmek ıstıyorum tarihi nezaman acaba ?

en yakındaki 4 temmuz bnde girecem daha cok var bn 6 nisan dönemine kaydoldum derslerim 4 mayısta başlıyacak direksyon dersinde motosiklete bindirmeyeceklermiş sadece gösterceklermiş motosikletin üstünde sonra direksyon sınavında haşat olcam kursun motosikleti honda titan bende sakaryada bana bu işi öğretebilecek bi abi arıyormmm.......

Motosikleti
Honda Crf250L
18 nisanda sınava girdim ben..
-200 lira kurs ücreti
-40 lira sınav ücreti
-5 lira sabıka kaydı
-sağlık raporuna 35 lira falan yazmıssınız ama para işi kalktı ayrıca sağlık ocaklarından alınabiliyor..çünkü ben sağlık ocağından aldım ve hiç bir ücret ödemedim..aile hekimliği başladı o yüzden mahallenizin saglık ocağı neresiyse oradan alacaksınız.

henüz başka para ödemedim..sınav sonuçlar açıklansın bakalım

haa birde fotoğraf için 10 lira verdim:))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önceki topikleri incelesen yeterliydi ama...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar