Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
okulda görevliyim hademe ve güvenlik işi yapıyorum delilerle pardon verilerle uğraşılmıyor öğretmen olayım dedim kutsal meslekmiş olabilir eyvallah öğretmen olma mı demek isteyen başka işlerde ne adalet ne huzur vardı emin ol bir çok öğretmenden daha iyi yaparım ve sadece 1.sınıflara yapacaktım Google de olmayıpta burda ne yazacak diyen kişiye git şu ilçede yap o okul daha sakin diyebilir o ilçenin velileri öğrencileri daha efendi vb.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------
varoş semtlerin öğrencileri velileri mafyacık Türkçeden bir gram anlamayan kişiler neyse yardım edenlere teşekkürler
Öğretmen olduğunda delilerle pardon velilerle daha çok uğraşacaksın. Söylenmek istenen aslında şu; böylesine yozlaşmış bir düzen için de eğitim sistemi de yozlaşmış ve öğretmen olmak bu kadar kolay hale gelmiş. Nasıl ki okulunu okumadan doktor, avukat, mühendis olunamıyorsa öğretmen de olunamamalı. Kaldı ki anne ve babalar kendilerini diploması olmayan bir doktora emanet edebilir ama diploması olmayan bir öğretmene emanet etmez. Çünkü kendi canlarından daha kıymetli varlıkları emanet ediyorlar. Ayrıca ülkenin geleceği bu çocuklar olacak, sağlam bir temel almaları gerekir.
Hiç bir özelliğin yoksa bile sorduğun sorunun cevabı burada olamaz. Biz nereden bilelim senin nasıl biri olduğunu? Ama şunu yapabilirdin. Derdini anlatıp iş bulmakta yardım isteyebilirdin burada. Belki birisi iş bulmana vesile olurdu.
Ayrıca Türkiye' de kolay olan meslek var mı? Doktor olsan hasta yakını öldürür, şarkıcı olsan istek şarkı isteyen öldürür.
Son olarak da trolsen eğer allah müstahakını versin sana ne diyim bu kadar konuşturttun beni.
Son düzenleme: