Uçan Motosikletin Yeni Görüntüleri Sızdı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yerli ve milli diyerek arabayla alay ediyor. Biz ülkemize aşığız ve çekemeyenlere saygı duymuyoruz.

Gundeme fazla takilip hassaslasmis ta olabilirsiniz belki. Cunku yerli ve milli olan sadece arabamiz degil ki. IHA'larimiz, helikopterimiz, ucagimiz, tankimiz, vs. say say bitmiyor.

Hatta daha genis acidan bakacak olursak, bir keresinde cumhurbaskanimiz anayasa mahkemesi karari hakkinda "milli bulmuyorum" demisti... Bu acidan "milli" sanki bir sifat gibi... "milli karar", "milli icecek" gibi... Acikcasi "milli" kelimesinin bu sekilde kullanimi hakkinda kafam bayagi karisik. Bir yargi karari dogru olur, yanlis olur, ama nasil milli olur veya olmaz hala anlamis degilim. Sinavdan kotu not alan bir ogrenci notunu milli bulmayabilir mi mesela, hele hele vatani icin canini feda edebilecek vatansever bir ogrencimizse mesela?

Velhasil bu acidan bakacak olursak belki yorumu yapan arkadasin da kafasi benim gibi karismistir... Belki de o yorumu okuyan sizin... Ya da bu kelimeyi bu sekilde ilk kullananin... Ya da bu yorumu yapan benim... Orasi zaten kesin.

Neyse, milli yillar herkese! :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
olsun bizim arabanında bıyıkları var süper :queen:

o değil de artık insanlar öyle doyumsuz oldu ki gökyüzüne de göz diktiler.

Back to the Future'daki ucan kaykay gelene kadar hiçbir teknolojik atılım beni şaşırtamaz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
"Nereye bakarsan oraya uçarsın" , "açık alan hakimiyet eğitimi" , "Abi kaçlık bu? bizim hala oğlunda da vardı, gökten aşağı düştü,tövbe etti motora" gibi cümleleri hayatımıza sokabilir.

Bizim de uçam motosikletimiz var. Dibine kadar yerli ve milli. Lunapark'taki oyuncaklara benziyor ama olsun. Hiç uçmamış olması da öenmli değil. Var mı var !

antalya-da-yasayan-adam-ucan-motosiklet-yapmak-11238930_3501_m.jpg

BU DA HABERİN LİNKİ

Son düzenleme:
Gundeme fazla takilip hassaslasmis ta olabilirsiniz belki. Cunku yerli ve milli olan sadece arabamiz degil ki. IHA'larimiz, helikopterimiz, ucagimiz, tankimiz, vs. say say bitmiyor.

Hatta daha genis acidan bakacak olursak, bir keresinde cumhurbaskanimiz anayasa mahkemesi karari hakkinda "milli bulmuyorum" demisti... Bu acidan "milli" sanki bir sifat gibi... "milli karar", "milli icecek" gibi... Acikcasi "milli" kelimesinin bu sekilde kullanimi hakkinda kafam bayagi karisik. Bir yargi karari dogru olur, yanlis olur, ama nasil milli olur veya olmaz hala anlamis degilim. Sinavdan kotu not alan bir ogrenci notunu milli bulmayabilir mi mesela, hele hele vatani icin canini feda edebilecek vatansever bir ogrencimizse mesela?

Velhasil bu acidan bakacak olursak belki yorumu yapan arkadasin da kafasi benim gibi karismistir... Belki de o yorumu okuyan sizin... Ya da bu kelimeyi bu sekilde ilk kullananin... Ya da bu yorumu yapan benim... Orasi zaten kesin.

Neyse, milli yillar herkese! :queen:

Konu; içini boşaltmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar