Üç Yıllık Yamaha Tracer 700 Macerası | Artılar, Eksiler, Geziler, Planlar | MotoVlog

Katılım
17 Ocak 2009
Mesajlar
1,141
Motosikleti
Honda Crf250L
2018 yılında sıfır olarak aldığım ve dördüncü motosikletim olan Yamaha Tracer 700'ü alma hikayemi, onunla yaşadığım anılarımı, yaptığım gezilerimi ve motosikletin benim açımdan olumlu ve olumsuz yanlarını anlattım köyümün yollarında. Motosikletin gücünden, torkundan ve görünüşünden çok memnunken birkaç özelliği ise "ah keşke" dedirtebiliyor.

Ayrıca bu motosikletle gelecek planlarımdan da bahsettim. Mesela 2021 yazında 4 arkadaş 4 motosiklet Akdeniz ve Ege turu yapmak gibi.
İyi seyirler:)



İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=bYSnstO6i64&t=44s
 
Katılım
3 Ağu 2005
Mesajlar
1,191
Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Benim de iki yıl mayıs gibi olacak, İstanbul'dan Çanakkale üzerinden Fethiye Kabak'a kadar da 2500 km uzun yol yaptım arada da ufak tefek kısa ama şehir dışı, aynen benim de en önemli sıkıntım yere yakın olması, bunu zaten Tenere 700'e aynı bloğu koyarak çözdüler. Benim bir de altta kappa koruma demirim var koruyor ancak geçen gün o demir kaldırımlarda bulunan yuvarlak beton bloğa takıldı ve düştüm. Yani motorun altı bu tip durumlarda insanı korkutuyor ve araziye de bu yüzden uygun bir motor değil maalesef, basit toprak yollarda bile çok dikkat etmek gerekiyor ki videoda da görünüyor. Ellerinize sağlık tekerinize taş değmesin.
 
Katılım
17 Ocak 2009
Mesajlar
1,141
Motosikleti
Honda Crf250L
Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Aynen dediğiniz gibi, bu motorun altı insanı çok tedirgin ediyor. Karter koruma şart bunlara ama o zaman daha da alçalıyor. Benim için en önemli eksiği bu.
Tenere 700 çok güzel evet ama benim ayaklarım yere değmiyor onda, o yüzden baştan kaybettim onu :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst